| Anna04 a întrebat:

Am o probleme cam greu de inteles. E un baiat care ma place de un an. Mie nu imi place de el, dar imi place ca el ma place, ma inteleg cu el foarte bine ptk se comporta extraordinar cu mine si imi vb foarte frumos(se vede ca ma place). Nu am mai vorbit de vreo luna si nu sunt sigura ca el ma mai place (ptk a plecat la liceu). Cum sa aflu ce simnte fara sa par o disperata? Daca imi place ca ma place inseamna ca il iubesc? Ar trebui sa stau cu el? El e mai mare decat mine cu un an si eu am 14 ani.

1 răspuns:
| Maria_7883 a răspuns:

Buna Ana! Nu iti face griji,daca iti place ca un baiat iti acorda atentie si ca te iubeste asta nu inseamna ca il iubesti si tu.O femeie,desi nu impartasete sentimentul unui barbat de iubire i place sa simta ca este iubita,i se acorda atentie si tandrete,in parctiv este nativ feminina aceasta reactie a ta! Daca vrei sa afli daca te mai iubeste incepe sa vb. cu el pe mess si la telefon si sa il intrebi cum e la liceu, daca i este dor de fosta scoala, si de cine, si ce prieteni i mia lipsec.Atingand usor-usor subiecta mai profunde fara sa isi dea sema iti va marturisi.Succes!