| AmeliaZoe a întrebat:

Am o profesoara scorpie care vrea sa ma lase cu media neincheiata! Se mai pot motiva 300 de absente? Cum o conving sa imi inchie mediea

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Profesoara e scorpie pentru ca tu ai 300 de absente?
Esti penibilă!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu profesoara -i scopie ci LEGEA data de Ministerul Educatiei si Invatamantului, care nu permite sa ai mai multe absente nemotivate.
la tine este caz de extariculare, daca ai deja 300 de absente nemotivate si cum retroactiv nu se mai pot motiva...te cam paste exmatricularea din scoala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred că alea 300 absente e problema mai mare decât media...

| dullcat a răspuns:

Nu te supara, dar tu ce ai facut pana acum? Abia suntem in noiembrie.Scoala nu este optionala si exista consecinte daca tu te crezi la facultate si lipsesti cand vrei.In cel mai rau scenariu te vei prezenta in vara.Asta e.

Incearca sa-ti stabilesti niste prioritati si sa mergi la ore, 300 de absente sunt foarte multe, destul cat sa nu mai prezinti deloc seriozitate in fata profesoarei sau a dirigintei care ti le pot motiva in catalog.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cred ca ai vrut sa zici 30 si ti-a scapat un zero
ce zici?

| Hyperion7 a răspuns:

Nu știu cum ai reușit performanța.
Nu prea poți avea justificare la 300 de absențe, asta desigur daca nu ai avut sau ai probleme de sănătate destul de grave

| VoidEternal a răspuns:

Nu vrea sa iti incheie media cu 300 de absente? Ce scorpie...

| StoicAnalysis a răspuns:

300? Si eu care credeam ca 120 pe care le-am facut o data in clasa a 9-a au fost multe. Daca are profesoara si ura pe tine, nu prea mai ai ce sa faci. Dar daca nu are ura pe tine in mod special, poti sa ii spui ca esti dispusa sa faci si 300 de referate si teme daca te poate ajuta. In situatia asta tot ce poti sa faci este sa implori si sa te oferi sa faci marea cu sarea. straight face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam greu spre deloc. Una e săi ai 30 de absențe și alta e sa ai 300.

| ClaRa91 a răspuns:

La 300 de absente trebuia sa fii exmatriculat.