| Emokid a întrebat:

Am o relatie cu o fata de 1 an si pot sa spun ca ne-am despartsit si impacat de nenumarate ori sad! acum pot sa zic ca relatia merge super ok, dar ceea ce ma dezamageste este ca parintii ei nu ma accepta din motive ca tatal fostei mele prietene baga dume despre mine la parintii ei ca se cunosc foarte bine si na! Eu nu pot sa ma intalnesc cu ea des, nu pot sa fac nimic din cauza asta! ce pot sa fac ca sa ajung la o intelegere cu ei?

2 răspunsuri:
| curiozitatea a răspuns:

Pai uite de exemplu de sarbatori puteai sa le faci cate unc adou.sau ceva...de ziua lor zile la multi ani.si fi si tu intr-un fel deal familiei.
ca un membru doar ca unul mai nedoritstraight face...si cand vrei sa iesi cu iubita odata in oras du-te si cerei voietongue si daca zic ca nu ca nu stiu ce. vorbeste cu ei mai mult. si vezy daca chiar nu te accepta n-ai ce face. spune-i prietenei tale ca daca tot asa o sa fie in continuare o sa te desparti de ea.si pariu ca fata os a incerce sa te ajute ca sa nu va desp.happy
Funda?:X

| 4b a răspuns:

La o intelegere cu parintii mai greu ai sa ajungi emokid... daca ei nu te plac, nu-i poti obliga sa te acceptesad tu ai grija de pretena si vezi sa n-o pierzi, iar in ce-i priveste pe parinti, da-le iggwinking mult succes