Daca nu se rezuma la raporturi sexuale nu sunt riscuri.Dar poti intra la corupere de minori daca faceti sex.
Daca te vei juca cu "focul"te poti arde. Poti scapa "nevatamat" doar daca vei avea rabdare cu ea inca minim 2 ani.
Daca O LASI IN PACE SEXUAL fi fericit traiesti o frumoasa poveste de dragoste/iubire.
La 18 ani ai ei puteti sa faceti mai multe dar pana atunci nu te baga sa faci NIMIC SEXUAL CU EA pentru ca risti urmatoarele:
1 te poti plictisi de ea dupa, o sa vrei pe alta si te paste puscaria tu fiind major.
2 Te poate santaja si cam tot pe acolo ajungi.
3 Poate sa ramana gravida si cam tot pe acolo ajungi.
4 Te ameninta ca se omoara daca o lasi si dupa cam tot pe acolo ajungi.
Deci stai in banca ta si iubeste-o prieteneste... O pupi pe frunte si pe obraz pana la 18 ani si punct.
Nu iti distruge viata pentru un impuls din cate vezi tot ce poate fi mai rau numai la tine vine in orice situatie ea este victima...
Sper ca sti sa asculti un sfat bun!
(pentru fanaticii satanisti sau puii crescuti de internet si societate na ca nu am bagat religia in raspuns )
Nu ai idee ce patesc pedofilii in puscariile din Romania... o zic asa ca fapt divers
E posibil sa dai de Dolores in Jilava si sa-ti arate el ce riscuri iti asumi.
Nu trebuie sa iti asumi absolut niciun risc prietene, stai linistit asta-i dragostea, insa trebuie sa te gandesti foarte bine atat la viata sexuala ( spre binele ei - aici depinde de tine), cat si la relatia ta cu parintii copilei mai ales dupa ce afla de voi doi (asta daca nu cumva deja au aflat.). Am si un sfat mic: Sa nu asculti de cei din jurul tau care, probabil, iti spun ca ai o mentalitate gresita! Atentie! aici vorbim de cazuri bune, adica de dragoste nu de cele care se termina cu puscarie, cum am mai spus e alegerea ta.
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: