| Smokieeyes a întrebat:

straight face Am o relatie cu un tip de 18 ani.eu am 14.Suntem impreuna de 2 luni si ceva.
La sf lunii octombrie sau nu stiu sigur. el pleaca in strainatate la lucrustraight face
Eu simt ca il iubesc, chiar daca nu a trecut multa vreme.
El nu mi-a sps ca ma iubeste si nici nu ma astept la asta.pentru ca nu m; am culcat cu el ca sa ma iubeasca(nici nu mi-a cerut-o pentru ca sustine ca nu vrea sa sufar asa tare dupa el cand va pleca) dar in schimb mi-a sps ca tine foarte mult la mine.
Cand am inceput relatia el era intr-o relatie cu o fata din Norvvegia. care venea in romania numai in vacantele de vara vreo doua luni.
am acceptat deoarece mi-a placut prea mult si pentru ca ma gandeam ca oricum relatia lor aia la distanta nu merge.mai ales ca el pleaca la lucru in alta tara, asa chiar nu se vor mai vedea.
cu ea s-a culcat.straight face era si clar. ea aare 17 anibig grin
dar nu inteleg cum o poate iubii daaca aici cu mine e asastraight face
Ma doare ca nu se desparte de ea si psihic, ca fizic sunt prea departe unul de altul... dar prefer sa nu comentez si sa profit de timpul ramas cu el.:\
Dar totusi ma framanta intrebarea daca, il voi uita? si cum voi reusi?
si daca ma va cauta cand se va intoarce.(in 3 luni sau eu stiuoh go on)
Stiu ca demnitatea mea e "down" pentru ca am acceptat ca el sa fie impreuna cu ea.desi la distanta, dar nu am putut. Cei care trec prin asa ceva poate inteleg. Ceilalti, macar sa incerce sa o faca.
An advice? pleasesigh what should I do.next.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Crede-ma, nu sexul este conditia iubirii. Daca te iubeste, te iubeste de dinainte de a te culca cu el, daca nu te iubeste, nu te va iubi nici dupa ce te culci cu el. Sexul este urmarea dragostei, nu aduce niciodata dragoste acolo unde nu a existat.
Imi inchipui ca este greu sa-ti pierzi iubitul, dar ai noroc ca esti foarte mica, la o varsta la care scoala nu-ti prea lasa timp de altceva. Asa ca vei avea din plin cu ce sa-ti umpli timpul asa incat sa nu te gandesti prea mult la el si sa nu suferi. Pune-ti in cap sa realizezi o mare performanta scolara (de exemplu sa mergi la faza nationala a unei olimpiade) si vei vedea ca muncind pentru acest lucru, vei trece mai usor peste suferinta. Asa te vei maturiza si vei invata ca toate lucrurile se fac la vremea lor. Exista o varsta la care iubirea este frumoasa si implinita, dar nu la 14 ani.

| Anonima307 a răspuns:

Iubitha stiu prin ce treci sad chiar daca nu il iubesti, tii la el sad am trecut prin ceva asemanator, numai ca eu aveam 14 ani si el 20 laughing am suferit un an din cauza lui, si ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa-l uit. Cu timpul il vei uita, crede-ma, stiu ca e foarte greu la inceput dar timpul vindeca orice rana

| SCosmin a răspuns:

Trebuie sa faci kaka pe mine lui sa vezi ce te iubeste dupa aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Draga mea, ai numai 14 ani! Uită-l, sunt băieţi destui aici, în jurul tău. Nu-ţi complica existenţa aşa devreme. Trebuie să pui pe primul plan învăţătura, construirea unei cariere.
Te rog, vino pe lecturirecenzate.ro, o să-ţi placă!

| Woody_8703 a răspuns:

Nu inteleg thinking de ce toate vede au iubitii mai mari?

Luativa de varsta voastra!