Crede-ma, nu sexul este conditia iubirii. Daca te iubeste, te iubeste de dinainte de a te culca cu el, daca nu te iubeste, nu te va iubi nici dupa ce te culci cu el. Sexul este urmarea dragostei, nu aduce niciodata dragoste acolo unde nu a existat.
Imi inchipui ca este greu sa-ti pierzi iubitul, dar ai noroc ca esti foarte mica, la o varsta la care scoala nu-ti prea lasa timp de altceva. Asa ca vei avea din plin cu ce sa-ti umpli timpul asa incat sa nu te gandesti prea mult la el si sa nu suferi. Pune-ti in cap sa realizezi o mare performanta scolara (de exemplu sa mergi la faza nationala a unei olimpiade) si vei vedea ca muncind pentru acest lucru, vei trece mai usor peste suferinta. Asa te vei maturiza si vei invata ca toate lucrurile se fac la vremea lor. Exista o varsta la care iubirea este frumoasa si implinita, dar nu la 14 ani.
Iubitha stiu prin ce treci chiar daca nu il iubesti, tii la el am trecut prin ceva asemanator, numai ca eu aveam 14 ani si el 20 am suferit un an din cauza lui, si ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa-l uit. Cu timpul il vei uita, crede-ma, stiu ca e foarte greu la inceput dar timpul vindeca orice rana