| buzz1994 a întrebat:

Am o relatie de 10 luni, in decursul acestei realtii iubita mea m-a mintit de nenumarate ori, si am trecut cu vedere de fiecare data, cand iubesti ierti, si de data asta as vrea sa-i dau o lectie si nu stiu ce ar trebui sa fac. un sfat? multumesc

3 răspunsuri:
| Anisoaraaaaa a răspuns:

Eu zic ca nu ai de ce sa mai fii cu persoana aceea daca te-a mintit in ultimul hal.Eu zis mai bine sa o testezi, nu sa ii dai o lectie pentru ca, daca chiar o iubesti asa mult cum zici, vei suferi si tu cand va suferi eawinking.
Adu in discutie despartirea si prefate mai indiferent si vezi cum reactioneaza.(stiu ca pare banal, dar dupa comportament iti vei da seama daca si ea cam vrea acelasi lucru).De fiecare data cand ai presimtirea ca minte incearca sa o silesti sa mergi cu ea sau ceva de genul.(desi ii dai motiv de cearta)
Cea mai buna solutie e sa rogi un prieten foarte bun (sa stii sigur ca nu o place pe ea) si sa mergeti toti 3 la suc.Tu sa te duci la baie si pe el sa-lpui sa se dea la ea, vezi cum reactioneazawinking.

| AnnaKarenina666 a răspuns:

Singura lecție care ar putea s-o facă să realizeze că a greșit, e să-i arăți că ești un om mai bun decât ea. Fii matur. Dacă te-a mințit și ai ales s-o ierți, asta a fost alegerea ta. Orice lecție i-ai da, sunt sigură că nu se va schimba pentru că, să fim serioși, dacă ar fi vrut să se schimbe nu ați fi ajuns aici. Deci, las-o să regrete că a greșit nu să se înfurie și să ajungă la concluzia că ai meritat-o. Dacă îi întorci „favorurile" o să găsească o metodă prin care să le întoarcă spre binele ei, așa încât tu să pari cel care a greșit cel mai mult și cel mai grav. Fii înțelept. Sunt sigură că ai lucruri mai bune de făcut cu timpul tău. De exemplu să găsești o tipă care să te merite! happy Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi, atunci când ești obișnuit să fii rănit, obișnuiești să rănești. Din acest motiv vrei să-i dai o lecție. Dacă te deranjează acest lucru, pune punct si gata!