| Claudia_Alexandra_1997 a întrebat:

Am o relatie de 2 ani cu un baiat pe care il iubesc mult..In a treia zi de Craciun a mers cu niste baieti sa se distreze, cu cateva zile imi imprumutase telefonul sau. Seara am intrat pe facebook si am vazut ca era conectat pe un cont ciudat, fake, ceva gen doncafe, conversatii aiurea cu niste fete, si citind pe acolo mi-am dat seama ca iubitul meu si-a creat un cont de facebook. Ce-i drept si eu am fost geloasa, i-am sters doua fb-uri, ne certam intr-una pe aceasta tema. Uite ca am aflat din conversatiille de genul "hai sa ne incalzim" ca a treia zi de Craciun a fost si a baut 3-4 beri cu tipa aia apoi s-a intalnit cu baietii. Dupa o cearta zdravana, in care el isi cerea scuze si recunoastea ca a gresit doar ascunzandu-mi fb-ul, imi spusese ca tipa aia era doar o amica, vorbea la misto cu alte fete, si-a facut alt cont de plictiseala, pentru jocuri. Dar, conversatiile cu tipa aia erau absolut dezgustatoare, mai ca pe fata ii cerea sa se culce cu ea. Eu nu l-a putut crede.desi stiu ca tine la mine.Si acum stau cu aceasta indoiala,sunt geloasa, razbunatoare, si nu-l pot ierta,plus ca nici nu stiu adevarul. Tipa aia mi-a spus acelasi lucru, ca erau prieteni, desi eu ca femeie n-as suporta ca un "prieten" sa-mi spuna ca m-ar atinge pe gamba stramba...
Acum vreau doar pareri
1) De ce stai cu o fata doi ani de zile si ai chef sa vorbesti cu altele in asemenea hal din plictiseala? Ps:suntem vecini, prieteni de familie, venea la mine in fiecare zi
2) Cum i-as putea face rau acelei fete sau cum sa-mi inabus scarba si ura pentru astfel de femei?
3) merita sa continui o relatie de genul? Ps: se comporta frumos cu mine, face sacrificii, stiu ca tine la mine...
4) cum pot uita aceasta "greseala"? pot face ceva sa fiu sigur ca acela e adevarul? cum pot deveni mai putin geloasa?
5)simt ca incep sa-mi fac singura rau din cauza acestei relatii, ce pot face sa ma distantez usor de el, sa-l uit usor, usor? sau macar sa il fac sa simta aceleasi lucruri pe care le-am simtit eu? sa-mi planuiesc o intalnire iar el sa vada ar fi o solutie?
6) cum poti iubi, dar totodata sa urasti? cum poti sa tii la cineva iar de plictiseala sa vorbesti cu altcineva?
7)am exagerat? in cazul meu, pe cine ar fi trebuit sa ma razbun, pe el sau pe ea?
8)cum poti fi indiferent cu cineva pe care il iubesti?

4 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

Nu poti. Nu poti fi indiferent cu cineva pe care il iubesti. Poti doar sa pretinzi ca esti.
"imi spusese ca tipa aia era doar o amica" Probabil ca e adevarat, dar asta nu iti da nici un motiv sa continui relatia, ci din contra. Din asta ar trebui sa iti dai seama ca ii place sa isi bata joc si sa foloseasca persoanele pentru a se simti mai bine.
Incearca sa nu mai vorbesti cu el, spune-i doar ca nu mai vrei sa continui relatia si ocupa-ti timpul cu altceva ca sa treci mai repede peste
Sper ca te-am ajutat

| 1ianuarie1februarie a răspuns:

Salut! Daca este cu tine,gandeste-te ca te iubeste! Nu cred ca ar mai fi continuat aceasta relatie daca nu ar fi simtit nimic. Daca simti ca nu se mai poate,spune-i. Spune-i ce simti,cum te simti si intreaba-l ce vrea,pe cine vrea. El vorbeste cu fetele acelea,dar gandeste-te ca tot la tine se intoarce. Probabil acea fata chiar era o amica. Nu ai incredere in el,iar asta face doar sa degradeze mai mult relatia voastra. Acum sunt sigura ca orice ar face ti se pare dubios si o sa va certati mereu deoarece tu crezi ca e cu alta. Nu te razbuna,vorba aia. razbunarea e arma prostului. Preferi sa fi fericita o clipa deoarece te-ai razbunat? Sau preferi sa ramai fericita o viata intreaga deoarece ai iertat? Gandeste-te bine inainte sa va despartiti. Gandeste-te si la el, la ceea ce simte. Daca nu ii pasa de tine, te lasa asa cu ideea ta si nu iti mai cerea scuze. Sfatul meu ar fi sa discuti cu el din nou despre asta, iar daca totul merge rau, pune punct.

| Claudia_Alexandra_1997 explică (pentru 1ianuarie1februarie):

I-am repetat de atatea ori de fata aia incat nici nu vrea sa ma auda pronuntand acel nume laughing Ma simt tradata, si nu e o senzatie usoara sad

| 1ianuarie1februarie a răspuns (pentru Claudia_Alexandra_1997):

Te inteleg, atunci vezi cum merge relatia voastra. Daca va merge rau, pune punct.