Nu poti. Nu poti fi indiferent cu cineva pe care il iubesti. Poti doar sa pretinzi ca esti.
"imi spusese ca tipa aia era doar o amica" Probabil ca e adevarat, dar asta nu iti da nici un motiv sa continui relatia, ci din contra. Din asta ar trebui sa iti dai seama ca ii place sa isi bata joc si sa foloseasca persoanele pentru a se simti mai bine.
Incearca sa nu mai vorbesti cu el, spune-i doar ca nu mai vrei sa continui relatia si ocupa-ti timpul cu altceva ca sa treci mai repede peste
Sper ca te-am ajutat
Salut! Daca este cu tine,gandeste-te ca te iubeste! Nu cred ca ar mai fi continuat aceasta relatie daca nu ar fi simtit nimic. Daca simti ca nu se mai poate,spune-i. Spune-i ce simti,cum te simti si intreaba-l ce vrea,pe cine vrea. El vorbeste cu fetele acelea,dar gandeste-te ca tot la tine se intoarce. Probabil acea fata chiar era o amica. Nu ai incredere in el,iar asta face doar sa degradeze mai mult relatia voastra. Acum sunt sigura ca orice ar face ti se pare dubios si o sa va certati mereu deoarece tu crezi ca e cu alta. Nu te razbuna,vorba aia. razbunarea e arma prostului. Preferi sa fi fericita o clipa deoarece te-ai razbunat? Sau preferi sa ramai fericita o viata intreaga deoarece ai iertat? Gandeste-te bine inainte sa va despartiti. Gandeste-te si la el, la ceea ce simte. Daca nu ii pasa de tine, te lasa asa cu ideea ta si nu iti mai cerea scuze. Sfatul meu ar fi sa discuti cu el din nou despre asta, iar daca totul merge rau, pune punct.
I-am repetat de atatea ori de fata aia incat nici nu vrea sa ma auda pronuntand acel nume Ma simt tradata, si nu e o senzatie usoara
Te inteleg, atunci vezi cum merge relatia voastra. Daca va merge rau, pune punct.