| doremifasolasidodo a întrebat:

Am o situatie putin mai delicata.
Am 15 ani si sunt fata. Anul trecut mi-a placut de un baiat si ne-am intalnit. Ne-am sarutat o data. Putea fi o relatie, insa eu am renuntat. Ma simteam prost ca m-am sarutat, nu stiu de ce. Imi pare foarte rau pentru lucrul acesta.
Acum, de vara trecuta imi place de un alt timp. Cred ca el poate fi jumatatea mea. Asta mi-o spune inima. El e o dulceata. Problema sta in felul urmator. O prietena de-a mea a vorbit cu el, nu i-a zis nimic de mine. L-a intrebat de relatii. El nu a mai fost cu nimeni, nu a sarutat niciodata nicio fata. I-a zis ca nu vrea sa aiba nicio relatie cu nimeni, e prea mic(are 18 ani acum, atunci avea 17). A zis ca la facultate. El insa nu o cunoaste pe respectiva, nu s-au intalnit niciodata. Eu sunt ortodoxa, el e penticostal. Acum ma simt prost ca m-am sarutat. Eu tot astept sa vina ziua aceea in care ne putem intanli, sa fim si noi prieteni, apoi... Cine stie?!
Credeti ca merita asteptarea sau el nu vrea sa aiba de-a face cu fete de alta religie? Multumesc, Andreea! :-p

7 răspunsuri:
| Dumniezău a răspuns:

Daca e de alta religie, probabil nu te va accepta.Degeaba iti faci sperante.

| doremifasolasidodo explică (pentru Dumniezău):

Dar daca as merge dupa religia lui?

| RexCuParuCret a răspuns (pentru doremifasolasidodo):

Ii zici sa intre pe serveru astaServer Nou foarte smecher fratilor cel mai bun dintre toate incercate de mine adresa 93.119.26.216:7777 players : 11/100! GreeTiger

| Dumniezău a răspuns (pentru doremifasolasidodo):

Atunci poate ca da.

| XmimiX a răspuns:

Consider ca nu este bine sa te dai dupa religia lui, gandeste-te ca mai sunt si alti baieti in afara de el si daca o sa faci asta o sa regreti mai tarziu...

| doremifasolasidodo explică (pentru XmimiX):

M-ai facut foarte curioasa. Te rog, scrie-mi mai mult. De ce o sa regret?
ps.:ce religie ai tu? happy

| Boubayern a răspuns:

Eu zic sa nu te opresti la prima strada pe care o intalnesti, mergi si dupa colt s`ar putea sa intalnesti exact ce`ti trebuie ...si da, parerea mea e ca problema voatra e religia.Si s`ar putea sa nu fie pana la urma urmei chiar o
"dulceata" cum crezi tu.Trebuie mai intai sa-l cunosti bine si dupa aceea sa stii daca vrei sa ai o relatie cu el. Sfat:mergi mai departe sunt sigura ca nu vei regreta!