| alexapui a întrebat:

Am o urgenta.Trebuie sa merg la ziua unei colege si nu stiu ce cadou sa ii iauhappydetalii despre ea ar fi : culorile preferate:turcoaz si movthinking are ca pasiune handbalulthinking cam atathappy. Cadoul ar trebui sa coste in jur de 30 de lei... vreau ceva gen linkuri nu o bluza si alte chestii

mersi muuuult:X

dau >funda:happy

Răspuns Câştigător
| dydy1992 a răspuns:

Ai putea sa ii iei un ursulet. happy
Sau un album foto pe care sa scrie,, FRIENDS FOREVER". happy
Sau un parfum fin, pe care stii tu ca ii place. love struck
Sunt foarte multe lucruri pe care ai putea sa ii iei... thinking
Sau daca nu o ciocolata si 20 de lei. :p
Daca e nu stiu ce colega,, BFF" un ursulet sau un album foto+bani desigur sunt foarte buni!winking

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Cumpara-i o minge de handbal, sau niste genunchiere ori un cadou personalizat de pe site-ul asta http://www.cadouri-funny.eu/s/lp=10/HP=50/ord=pasc/h=1/pg=1/

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

O minge de handbal turcoaz-mov laughing

| opierdevara a răspuns:

Deci...nu stiu c link sa iti dau...
dar ma gandesc ca daca ii plk handbalul.ai putea sa ii cumperi un tricou pe care sa il personalizezi.tricoul sa fie turcuoaz sau mov

| LoveSelena a răspuns:

O bluza turcuaz cu mov ceva de prins parul un fel de sapca faina niste cercei turcuaz sau mov si cam atat chestiile aste i le-am cumparat eu unei prietene si i-au placut f. mult si costa cam 40 de lei

| LaLapatrat a răspuns:

o camasa turcoaz ar fi cea mai potrivita. happy si o gasesti si repede happy se incadreaza si in bani tai cred, bine cu 1O lei in plus, sau poti sa ii iei pur si simplu niste lumanari parfumate, oricat de sportiva ar fi ea, o sa-i placa happy

| dayanaa a răspuns:

Pai ii poti cumpara ceva dragut din argint: bratari, inel, cercei care sunt si pana in 30 de leitongue