| SunShine_3102 a întrebat:

Am o varsta la care toata lumea-mi spune ca nu mai am nimic de realizat si sa fiu mandra de ce am facut. Chiar sa cred asta?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Parerile lor nu valoreaza nimic. Ce crezi tu e mai important pentru ca tu esti cea care e nevoita sa se suporte in fiecare zibig grin

Elianna
| Elianna a răspuns:

Da. Tu poti sa crezi orice!

| elena a răspuns:

Oare chiar tot? Asa de mic este universul tau, ca nu ti-a mai ramas chiar nimic de facut\realizat? Nu este un repros, ba hiar ma bucur ca exista si astfel de persoane, care sunt multumite de realizarile lor, dar nu cred ca totul se rezuma in doar atat. Exista si un viitor, nu?! Nu cred, ca odata cu ceea ce ai facut pana in prezent, s-a terminat si viata ta, soarta celor apropiati tie, nu tine de realizarile tale de viitor? Si multe altele...

| yellowalien a răspuns:

Sunshine cam cati ani ai de-ti trec gandurile astea prin minte?laughing) Am mai auzit asa ceva doar la bunica-mea, si ea are 80 de ani big grin

| 334499 a răspuns:

Si cati ani ziceai ca ai?

| LuizaaxD a răspuns:

Nu in totdeauna este adevarat ce spune lumea.
Daca tu crezi ca esti atat de matura incat sa crezi tot ce ai realizat, atunci e O. K.
Fa ce crezi tu. Nu asculta de nimeni decat de tine si de inima ta.

| We will meet one day, but not today... a răspuns:

De ce tot editezi intrebarile? Ce vreai tu, de fapt? Poti sa fii sincer/a macar o data?