| Numai e:) a întrebat:

Am o vecina care e putin mai mare ca mine(ea are 15 ani) si se da cu o tonaaa de fond de ten si rimel la fel(zici ca genele ei nici numai sunt generolling on the floorzici ca sunt lemnestraight facelaughing ) si se machiaza foarte mult si se vopsesti in fiecare luna si nemachiata arata foarte raustraight facezici ca e bunikstraight faceare niste riduri...straight face

Sunteti de acord cu chestile astea cu machiatu excesiv si vopsit?

9 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Pentru ea este ceva normal sa fii asa machiata strident, dar pentru privitorii din jur, sigur o vad cu alti ochi.

Abh
| Abh a răspuns:

Datorita machiajului excesiv, tenul se sufoca, nu mai poate respira si, evident ca se rideaza mai repede. Plus ca oricine vede diferenta dintre fata machiata si cea nemachiata.

lolita
| lolita a răspuns:

La 15 anui nu are imperfectiuni, isi va stica tenul, la 25 de ani va arata ca la 40 sau mai mult.

| Anecherry a răspuns:

Orice e in exces dauneaza; imi e mila de tenul ei sincer:-s

| Nita a răspuns:

Nu stiu ca va trebuie voua fetelor... nu la toti baietii le plac fetele super machiate. Mie imi plac fetele cat mai naturalewinking

| enam2000 a răspuns:

Daca la 15 ani te machiezi foarte des, strident, aplicand o tona de farduri cand vor aparea ridurile acelea cat marele canion din State ce mai faci? Iar legat de vopsitul foarte des crezi ca la 40-50 de ani mai ai ce vopsi? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cineva de acord?laughing nici macar cele care o fac nu sunt si barfesc pe altelelaughingironic sa spun?laughing
cred ca se datoreaza faptului ca nu au incredere in ele...shame!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se da deoarece probabil crede ca tenul ei nu e destul de frumos! probabil ca nu isi da seama mai bine ii spui tu!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In niciuna caz. 15 ani este o varsta frageda la care nu ar trebui sa te, comporti` ca un om matur.