Singurul care te poate ajuta sa iesi din monotonie, esti tu.
Daca duci o viata monotona, si lipsita de orice activitate interesanta, este pentru ca tu nu faci nimic pentru a iesii din aceasta monotonie.
Inteleg, nu ai nici un club sportiv prin oras, dar asta nu e singura activitate pe care o poti face exista sporturi care nu au nevoie de un club sportiv, football, parkour, free running, basket, si tot felul de chestii, nu trebuie sa te inscrii intr-un club sportiv.
Daca vrei sa iesi din rutina, tu esti cel care trebuie sa gaseasca ceva interesant de facut, si care sa-ti placa, daca-ti petreci zilele in felul acela, e pentru ca nu iesi din casa, si nu vizitezi si alte locul pentru a descoperii ceva care sa te scoata din monotonie.
Du-te prin oras, si vezi ce sporturi mai joaca lumea, poate te atrage ceva, du-te intr-o biblioteca, poate te atrage cititul, fa ceva care sa-ti ocupe timpul, si care sa-ti placa, doar asa iesi din monotonie.
Daca ai, 13-14-15 ani asa li se intampla la toti, si mie, dar poate cand voi fi mai mare, poate si tu, va fu altfel, daca ai peste 16 cauta-ti pe cineva sau sa mergi undeva asta e valabil si la 14-15.
Du-te pe la tara,pe la o ruda, sambata&duminica,si eu sunt plictisit uneori, mai ma duc pe la matusa, pe la bunici, intervine monotonia evident, Mereu 'friptura' parca te saturi de acelasi fel de mancare.Parca vrei ceva nou
Mi-a atras atenția întrebarea ta pentru că mi-aduc perfect aminte că și eu mă simțeam exact la fel atunci când eram în liceu. În plus eu nu aveam nici pc, nu că ți-aș recomanda să stai în fața lui să scapi de plictiseală. Diferă de la persoană la persoană cum preferă să-și petreacă timpul liber: singur citind o carte, făcând o drumeție sau împreună cu prietenii. Problema ta însă, nu cred că este timpul liber și ce ai putea face cu el, ci mai degrabă monotonia și rutina de zi cu zi și aici indiferent dacă este vorba de slujbă sau de școală lucrurile stau în acest fel pentru toată lumea în special dacă nu ne place ceea ce facem. Sunt puțini cei care se duc cu bucurie la școală doar din plăcerea de a învăța ceva nou sau de a se întâlni cu colegii și prietenii și poate chiar mai puțini cei ce se duc cu plăcere la serviciu. Așa că ai grijă, dacă vrei să scapi de monotonie și plictiseală, să înveți ceea ce te-ar putea ajuta pe viitor să faci ceea ce îți place.
Vorbeste cu prietenii tai sa faceti si altceva decat sa stati dcaa nu schimba-ti anturajul iesi plimbate prin oras.
Ia-ti niste patine cu rotile si invata-te sa mergi cu ele daca nu stii, ia-ti un catel si iesi la jocuri cu el in parc, iesi cu prietenii tai monotoni la iarba verde si jucati-va diferite jocuri amuzante, pe pedepse, spune-ti bancuri etc.
Trebuie sa iti gasesti tu singura motivul pentru care sa iesi din aceasta monotonie, mai sunt si perioade din astea in viata noastra, perioade care nu sunt imposibil de depasit, trebuie doar sa vrei cu adevarat lucrul asta.
Găseşte ceva care să-ţi placă şi ocupă-te de acel ceva. Dacă zici că îţi place sportul, caută persoane cărora, de asemenea, le place sportul şi faceţi o echipă. Şi mai sunt o grămadă de lucruri de făcut, unele menţionându-se în celelalte comentarii. Părerea mea e că ar trebui să-ţi faci alţi prieteni, dacă actualii te plictisesc. Nu că ai fi singurul/a în situaţia asta.
raresceltare200 întreabă: