Nu iti datoreaza nimic
Cum te astepti sa ii pese mai mult de prietenia voastra daca tu o presezi si o faci sa se simta prost
Cel mai bine e sa lasi prieteniile sa se duca in orice directie tind sa se duca atat timp cat tu stii ca ai facut tot ce ai putut si ai fost o prietena adevarata
Din moment ce tu incepi sa ai o atitudine negativa si o 'ataci' pe ea pe motiv ca nu se comporta asa cum te asteptai, atunci va avea motive bune sa nu iti mai fie prietena
Stiu ca doare atunci cand oamenii nu ne sunt loiali si nu ne sunt prieteni adevarati, dar nu te revolta impotriva acestui lucru pentru ca in felul asta vei pierde in final mult mai mult decat ai fi pierdut daca ai fi lasat-o sa se indeparteze de tine din propria sa vointa
Vad ca esti foarte tanara, asa ca poate e mai bine sa treci singura prin aceste schimbari. Eu pot doar sa iti spun ce am invatat eu pana acum
Sper ca te-am ajutat
Din cate vad de tine s-a cam plictisit dar te ține pe langa ea doar cand are nevoie, cand e singura. Eu zic sa te indepartezi usor de ea si sa iti cauti alta prietena. Sau cel putin da-i ignore o perioada sa vezi daca iti simte lipsa.