Singurul mod in care poti verifica, din cate stiu eu, este sa dai click pe id-ul acelei persoane (ca si cum ai incepe o conversatie, nu stiu sa explic ), si sa selectezi IMVironment-ul Doodle, apoi sa ii scrii ceva ( sa il saluti sau orice). Daca vei putea scrie/desena acolo, inseamna ca este pe invizibil, dar daca nu, ti-a dat ignore.
In fine, sper ca ai inteles ceva.
Http://www.detector-invisible.com/
pui id-ul si apesi pe lupa))apoi iti va aparea YOUR BUDDY IS OFFLINE/ online/ invizibil
daca in lista ta el este offline, iar aici scrie ca e online insemna ca ti-a dat ignore)
Buna,bineinteles ca exista o solutie, in primul rand daca te tine pe invizibil la tine in lista va aparea offline[nu este pe mess]. Poti intra pe google si poti scrie"cine este pe invizibil pe mess" iti vor aparea mai multe optiuni, intrii aici
http://www.imvisible.ro/
si scrii id-ul persoanei respective, daca apare ca este online iar la tine in lista este offline inseamna ca te tine pe invizibil sau sta el pe invizibil, insa cea mai sigura solutie ar fi aceea de a pune un prieten care are id-ul persoanei respective sa se uite la el in lista sa vada daca acea persoana este online. Daca la el nu este offline iar la tine este inseamna ca sigur te tine pe invizibil sau ti-a dat ignore!
Sper ca ai inteles!:*
Pai daca te-a pus la apear permanently offline intrii pe yahoo checker si acolo ii scrii id. daca iti spune ca e online atunci DA el iti va aparea tie ofline mereu
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: