| denyzo a întrebat:

Am observat ca toata lumea cu care vorbesc, au un cel mai bun sau o cea mai buna prietena.
Eu de ce nu pot avea pe nimeni?
De prieteni nici nu mai zic, persoanele care au deja prieteni nu au nevoie si de altii.
Stiu asta din experienta.
De un an si jumatate ma lupt cu aceasta problema.
E foarte trist cand nu ai cu cine sa vorbesti sau sa te intelegi...

Sarind peste, ce as putea sa fac daca nu am prieteni?
Ce imi recomandati sa fac in aceasta vacanta de vara?

Nu am idei...

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Persoanele cu care vorbesti te mint. Majoritatea nu au prieteni ci doar cunostinte cu care pierd vremea. Iti poti face si tu usor asa ceva, trebuie doar sa renunti la tine si sa te mulezi dupa personalitatea lor, nimic mai usor.Invata sa joci teatru bine si vei fi inconjurat de lume happy

2 răspunsuri:
| UnAltOm a răspuns:

Normal prietenii nu vin cand pocnesti din dejete, ei decid cu cine relationeaza si la fel si tu. Dar, "sarind peste", asa cum ai spus si tu, eu iti recomand sa te incrii la multe activitati extracuriculare si sa incerci sa relationezi foarte mult cu cei din echipa/grupul din care faci parte. Asa poate (cu siguranta) trebuie sa iti gasesti minim o persoana care sa te inteleaga si, care va vrea sa relationeze cu tine.

| Anna121 a răspuns:

De ce nu te inscrii la activitati cum ar fi voluntariat, trupe de dans sau fa un sport, mergi la sala, daca ai peste 16 ani iti poti gasi un job part time unde o sa ai colegi cu care vei putea deveni prietena? Mergi la evenimente, concerte, teatru, sau pur si simplu iesi afara in parc cu rolele / bicicleta. Vezi ce pasiuni ai, si inscrie-te intr-un club. Succes!