Cine te iubeste, te iubeste asa cum esti, eu de fiecare data cand mg la intalnire ma dau cu ceva p buze d obicei gloss, si iubitul dupa ce ma saruta prima oara imi zice:iar ti-am luat rujul, pentru el cu orice m-as da tot ruj e...[stie sa fk diferenta]deci cine ma iubeste ma iubeste asa cum sunt
Gandeste-te si tu, tie ti-ar placea sa-ti intre-n gura gloss-ul? Stiind ca nu-i comestibil? Baietilor le place doar sa vada o fata cu niste buze frumoase date cu gloss, nu sa-l si atinga, asa sunt baieti, n-ai ce sa le faci.
M-ai facut sa rad! uite nu sunt baiat dar putete si tu in situatia lor si macar sa aiba un gust bun ca altfel
Sincer iti spun ca nu cunosc niciun baiat care sa suporte glosul... uite incearca ceva: da-l pe el cu glos si saruta-l si vz cum e nu cred ca e placut, stiu pe cineva care a fc asa si s-a convins
Pana nu de mult timp eram de aceeasi parere si anume ca nici un baiat nu suporta glossul de buze.Dar...am avut un prieten care sa stiiti ca sper surprinderea mea nu-l deranja absolut de loc glossu de pe buze dar ceea ce nu suporta era fondul de ten deoarece ii placea sa ma sarute pe obraz norocul meu ca nu am obiceiul sa folosesc fond de ten.
Acum am alt prieten si intr-adevar nu suporta buzele mele pline si stralucitoare deoarece ii este frica ca ramane pe buzele luidar pentru mine nu o fost atat de jenantdar a 2a oara am avut eu grija sa nu o mai simta nici macar urme de gloss
Cu gloss e mai nasol, dar daca are ruj rosu belea, treaba-i buna O pun sa-si desfaca picioarele sa incepem orele
Pai sa stii ca data viitoare cand ai intalnire cu el...nu mai folosi glossuri sau altceava de buze pentru ca au un gust neplacut pentru un baiat care te saruta, stiu asta de la prietenul meu
Exact eu nu ma dau cu gloss cand m-a intalnesc cu yuby:X, adica oate putin cu aroma de ciocolata
Ce proasta esti scuza-ma ca iti spun.