Cauta la farmacie o solutie! pff saraca de tine...cu cine dracul ai stat de i-ai luat?
Date cu petrol.iti spun eu ca functioneaza.
petrolul nu face rau paralui, ci dinpotriva, este pura sanatate.
P. s: nu avem de ce sa radem, se poate intampla oricui.
sper ca te-am ajutat!
funda?:*
Buna ia-ti pieptan special, solutii de la farmacie, este una care are si pieptan, spala-te cu apa cat de fierbinte poti rezista.:-(
Cauta gaz lampan si sa te dai cu el pe cap si mor imediat si sa-ti pui un sac menajer in cap ca sa se imbibe bine parul (vezi da nu dai nici prea mult gaz ca o sa te usture pielea) si sprayu de muste e o prostie n-are nici o treaba ca paduchii
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Andreiu201 întreabă: