anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am paduchi. ce sa fac?crying(...nu mai pot. m-am dat cu otet, sprei din ala de tantari si muste.nu mai stiu ce sa fac.va rog ajutati-ma si nu radeti.

8 răspunsuri:
| alessia a răspuns:

Cauta la farmacie o solutie! pff saraca de tine...cu cine dracul ai stat de i-ai luat?

| geoox550 a răspuns:

Date cu petrol.iti spun eu ca functioneaza.
petrolul nu face rau paralui, ci dinpotriva, este pura sanatate.

P. s: nu avem de ce sa radem, se poate intampla oricui.
sper ca te-am ajutat!
funda?:*

| Ea_3507 a răspuns:

Da-te cu gaz. happy

| pufarina a răspuns:

Iui date cu petrol rede sad cher imi pare rau
An nou fericit!

| Ellynna a răspuns:

Buna ia-ti pieptan special, solutii de la farmacie, este una care are si pieptan, spala-te cu apa cat de fierbinte poti rezista.:-(

| HubbaBubBa_1414 a răspuns:

Cauta gaz lampan si sa te dai cu el pe capbig grin si mor imediat si sa-ti pui un sac menajer in cap ca sa se imbibe bine parul (vezi da nu dai nici prea mult gaz ca o sa te usture pielea) si sprayu de muste e o prostielaughing n-are nici o treaba ca paduchii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cauta la farmacie un sampon dr.solei sau soleli ceva de genu

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup