| beinganewpeople a întrebat:

Am paduchi! cum scap de ei? dau funda...

Răspuns Câştigător
| BaiatuFitzosu a răspuns:

Sal In primul rand SPALATEEEEEEEEE si apoi vezi consecintele dar de asta tiau aparut!winkingwinkingwinking

6 răspunsuri:
| IoanaSalvatore a răspuns:

:d rolling on the floor)))
sapun mai mult presupun
doveeewinking

| Nicoleta a răspuns:

Http://www.ecopii.ro/......hilor.html
http://www.romedic.ro/cum-tratezi-paduchii-la-copii-0P14595

Eu am avut colege in generala care au avut aceeasi problerma.Stiu ca s-au dus la farmacie si le-a dat farmacista ce aveau nevoie.Nu stiu cum se numeste.

| ionica56 a răspuns:

Poti sa te vopsesti am auzit ca vopeaua fiind toxita ii omoara. Dar daca esti baiat exista o solutie la farmacie cu care s a te dai.
Sa nu`ti fie rusine.
Probabil ai luat de la cineva.
Pa.

| saymoon a răspuns:

Mergi de urgenta la dermatolog, ca nu i de gluma cu astia, se pot inmulti.Ai grija la igiena ca nu i de glumit cu asa ceva.Repede la dermatolog.

| xilotto a răspuns:

Petrol(nu iti da foc) spalate pe par.Cred ca ar trebui sa fie la farmacie o solutie pe baza de petrol. Dar de unde ai paduchi?
rolling on the floor

| AlinaMaricescu a răspuns:

Fratele meu mai mic a avut paduchi de la scoala.
Mama a cautat un tratament natural pentru paduchi care sa nu ii afecteze scalpul sau parul fratelui meu.
A gasit un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Am observat la gelul asta ca nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat foarte repede de paduchi si oaule lor.
Stiu ca mama era tare multumita de produs si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsul. pup

Întrebări similare