| kaTTsu a întrebat:

Am parul cret si lung cam 16 cm si se vede ca si cum as avea capul mare rau si nu mai pot sta asa pentru ca toata lumea se uita la mine si totusi e aiurea.mai ales acum a venit primavara numai pot sta cu caciula, recomandati-mi si ce tunsoare sa port? As dori sa imi spuneti cei care ati fost in aceiasi situatie!

Răspuns Câştigător
| vampiregirl a răspuns:

Daca vrei poti sa te duci la coafor si ii zici la doamna de acolo sa-ti faca o coafura care sa-ti stea bine.Succes!

3 răspunsuri:
| Kate21 a răspuns:

Ai putea sa ti-l indrepti cu placa dar ai grija la produsele pe care le folosesti
sau, cum a zis vampiregirl poti sa te duci la coafor si sa ii spui doamnei de acolo sa iti faca parul cum vrei

| gheorghita a răspuns:

Cand mergi la tuns rog-o pe doamna care tunde sa iti ia din volum. si asa nu il vei mai avea asa de des deci in concluzie nu vei avea "capu mare"
fa-te cu placa, sau foloseste un sapon pentru indreptarea parului. tin minte ca era asa ceva de la nivea nu mai stiu exact sau uscati parul dupa ce faci baie cu uscatoru si cu peria poate asa sta mai drept

| t0xic1girl a răspuns:

In unele saloane exista tratamente pentru par cret... mi. a spus o tipa care avea parul cret si cu mult volum si acum il are destul de normal.adica se mai si indreapta dar tratamentul ala a dat rezultatewinking...intereseaza-te si tu la mai multe saloanehappy. dar cred ca e destul de scumpthinking