Eu zic sa te tunzi scurt, lasa parul pe crestetul capului totusi cam de trei degete si piaptana-l peste cap, apoi strofoaca-l putin cu ajutorul gelului de par (foarte important!) si intinde cateva suvitele in fata catre frunte, dar da-i un aspect rebel. Ceva de genul actorului Ryan Phillippe. E foarte draguta freza lui. Uite: http://www.imdb.com/name/nm0000202/ Nu conteaza culoarea parului tau, tot la fel de bine va arata. :)
Mie imi plac baietii cu parul cret si lung, dar nu exagerat de lung
nu cred ca e nevoie sa il aranjezi cumva... natural e cel mai dragut
Si eu am parul cred da nu tot e partial cret adica numai in varfuri, eu mi-l dau in partea stanga pe tot si las varfurile sa se ritice si arata super si fara breton
Si eu am parul cret si e sarma cum il pun asa sta am gasit totusi o freza care sa imi vina ceva de genul bretonul sa fie ceva mai lung apoi sa il ridici iar apoi continui pe crestetul capului cu o creasta dar fara gel eu mi-l fac doar cu apa si de obicei dpa ce fac dus il ridic si il fac cum vreau apoi ramane asa toata saptamana
Si eu am parul cret :X si stiu cum sa nu-ti stea deloc cum vrei u, dar asta e tot farmecul lui :X:X:X eu il las pe spate sa stea cum vrea el sa fluture buclele in vant
Am si eu parul cret, am incercat diferite metode, ori cu nimic in par si dau drumu' pletelor in vant daca e mai lung sau il dau cu ulei de masline. suna mai neconventional dar e foarte conforabil ziua, in schimb trebuie spalat in fiecare seara, asta daca te interseaza si cum arata lenjeria de pat...
Ciresikaaa întreabă: