| M.T a întrebat:

Am parul de la umar putin mai lung. cum il pot aranja nu mai vreau sa il intind cu placa. imi dai idei? cat mai multe. multumesc

Răspuns Câştigător
| GaBy*YOUr*DrEaM a răspuns:

Acuma se poarta parul rebel depinde cum ai parul ca aia nu ai scris cret ondulat. esti fata sau baiat? lasa ceva mai multe indici si o poza cu u ca sa iti pot spune ce ti-ar veni bine.

5 răspunsuri:
| validana a răspuns:

Uite o idee: foloseste balsamul pentru par dupa ce ai facut baie. Apoi tine un prosop in cap pana cand acesta suge cat de cat apa ramasa pe firele de par. Dati-l jos si apoi iti piepteni parul. A doua zi iti va sta foarte bine!

| symo_1115 a răspuns:

Atunci il poti face cu drotulhappy

| karla22 a răspuns:

Incearca sa til pui pe moate sau cu presa-multifuncztionala ei depinde de culoare. daca ai parul negru mai bine ar prinde niste unduleuri mari dar nu exagerate si ar merge cum e vara cu o pluza marime universala si blugi(crede-ma sunt castanie inchis) cam acelasi lucru iar daca ai parul spre blond ar merge un coc spic cu haine deschise la culoare

| Just kidding a răspuns:

Asa si eu, mi-l intind de 2 ani si nici cum nu ma pot lasa de placa laughing. Eu as zice sa il punem pe bigudiuribatting eyelashes sau sa ni-l lasam asa, natural big grin

| marsy a răspuns:

Samponul de la niveea pn par drept, uscare perfecta pn ca sa fie drept! Sau il poti usca asa mai haotic, cu putina pena de par! happy