Buna!
Si eu am aceeasi problema.
Cateodata imi ondulez parul cu ondulatorul si apoi ma dau cu fizativ, dar nu rezista mult.
Odata mi-am pus parul pe moate si mi-a stat aproape 2 zile dar nu stiu cum sa-ti explic cum sa ti-l faci astfel.
Alteori eu imi fac codite impletite sau mi-l pun pe bigudiuri. Daca iti faci multe codite sigur iti va sta. Poti sa te dai si cu fixativ.
Eu te sfatuiesc sa incerci asta cu cateva zile inainte de nunta pentru ca, in caz ca nu iti place cum iese, sa ai timp sa iti faci parul altcumva.
Bafta!
Si eu am aceeasi problema dar iata o rezolvare:
Fa mai intai baie cu sampon si balsam daca ai. Nu iti usca parul cu pheonul pentru ca o sa iti stea prea umflat a 2a zi. Usucate cu un prosop. Apoi piaptana-te bine bine. A doua zi mai piaptana-ti odata parul si lasa-l pe spate. Pune-ti o esarfa pe post de bentita si fa-ti o funda din ea. Sau, pune-ti o fundita si atat. Daca vrei sa ti-l legi, prinde-l in 2 codite mai rebele lasate in jos cam asa:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Bafta multa si distractie placuta!
Buna daca vrei sa iti faci bucle pentru nunta, spala-te seara pe cap, si da-te cu spuma de par. Intinde-o uniform pe par in asa fel in cat sa cuprinda intreaga suprafata, dupa care puneti bigudiurile, un batic pe cap si dormi asa. O sa fie incomod, dar o sa te obisnuiesti daca o sa iti placa cum ies. Dupa ce iti scoti bigudiurile usor si sa nu tragi de ele ca ti se intinde parul, da-te cu fixativ. Dupa care trage usor de bucle incat sa ti se aseze uniform si frumos. Sa nu te piepteni. Well that's it! Bafta si sa ma anunti daca ti-ai iesit