| CudiDaKid a întrebat:

Am parul luuuung si nu prea stiu cum sa mi-l mai fac big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana azi am avut si eu foarte lunga dar nu mai vreau. Te poti tundee in scari si ti-l filezi sau cu perie ondulata, pti sa ti`l tapezi sus si o sa iti stea foarte frumos.Deasemenea poti sa iti impletesti 2 codite sau sa il ondulezi cu ondulatorul(adevarul este ca nu ramane mult timp asa) dar e frumos

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Ti-l poti face in foarte multe feluri happy : ondulat, cret, coc, sa ti-l prinzi intr-o coada, sa iti faci breton, bentite, clame dragute love struck.

| emillie a răspuns:

Ahm...si eu am parul lung si, desi as avea multe idei, nu am foarte mult timp si nici cheflaughing...
Oricum, in majoritatea timpului prefer parul ondulat. Ti-l poti prinde de asemenea in 2 codite, ma rog, cozilaughing. Sau ti-l poti prinde in cocuri mai mult sau mai putin sofisticate.Inspira-te de pe net, sigur vei gasi ceva ce-ti place.

| T30D0RA a răspuns:

Te invidiez ca ai parul luuung!:X
Inspira-te de pe net. Daca as avea parul luuung mi-as face niste onduleuri frumoase. :X

| DenisaMetal a răspuns:

Fa-ti cum iti simte inima... poti sa iti faci anumite culori de exemplu:roz, albastru, mov si alte culori

| jumbO a răspuns:

Fa-ti`l cret, impletit, ti-l poti tunde in scari sau daca vrei sa il ai lung il lasi asa si iti prinzi coada foarte sus.batting eyelashes. big grin.

| Lilik a răspuns:

Adevarata tragedie laughing nu ne mai oftica ca ai parul lung phbbbbt