Si eop am fost la fel ca tine pana`na`m mai suportat si m`am tuns bob scurt ca rihanna...si acum in momentul de fata tot asa sunt tunsa si ma fac cu placa doar la colturile din spate deoarece in spate nu e nevoie am tot fata ovala
In primul rand nu il tunde scurt...clar va sta si mai cret (stiu din propia experienta) tunsori pentru par ondulat nu prea st cine stie ce chesti cel mai bine ar fi dupa parerea mea sa il lasi lung deoarece parul lung cel mai frumos este ondulata sau cret...
PS: Nu il pieptana cu peria ci cu pieptan cu dintii rari pentru a nu prinde mai mult volum decat este nevoie. Arazeaza-l pur si simplu cu o spuma de par (de preferinta pentru par ondulat/cret)... o sa stea dragut zic eu. Sper ca te-am ajutat
Si eu am avut aceeasi problema ca si tine, insa imi fac timp ca dupa ce fac baie sa il intind cu (peria simpla, rotunda) in timp ce il usuc.
Procedez asa: iau cate o suvita de par, pun peria sub suvita (la radacina acesteia), iau foehnul, iar in timp ce "plimb" peria spre varful suvitei cu foehnul fac aceeasi miscare (acolo unde se afla peria).
Nu e foarte greu, eu cel putin m-am obisnuit. Nu mai am probleme cu parul.
Mie imi plac mult coafurile acestei fete. Sunt simple de facut si rapide.
http://www.youtube.com/user/bubzbeauty?blend=1&ob=4#p/a/u/2/r_2E1jg06_0
Am si eu aceeasi problema parul meu se umfla foarte tare dupa spalare asa ca l-am filat si mi-am cumparat o placa iar in timpul liber si cand am chef il intind da eu ti-a sugera sa iti filezi parul ca nu mai fie asa des si sa foleseti un balsam si un sampon bun pentru par drept SI NU TE TUNDE SCURT va fi mai rau si eu am fata ovala si sunt blonda asa ca mi-am facut breton intr-o parte si in fiecare dimineata il intind doar pe el altfel ar fi foarte cret