| LauraM a întrebat:

Am Parul Rar, Iar Acum Este Si Foarte Ars De La Placa. Spuneti. mi Si Mie O Masca Care Sa Dea Rezultate, Pentru Ca Nu As Vrea Sa Ma Tund. sad Am Citit Despre O Masca Cu Lapte Si Miere, A. ti Auzit Si Voi Ceva In Legatura Cu Acceasta? Astept Raspuuns Fetelor! sad

3 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Eu zic sa-ti cumperi masca de la Kallos cu placenta. Este super buna, vei vedea diferentele dupa folosire, cu siguranta! Nu e scumpa, am multe prietene ce o folosesc si suntem f multumite de rezultate. Chiar e eficienta. Pupic!

| pustoaica18 a răspuns:

Stiu eu o masca facuta in casa,dintr-un galbenus de ou,doua linguri de ulei de masline,si o lingurita de otet. le amesteci si o aplici pe par,cu exceptia radacinilor. dar mai intai speli parul foarte bine cu sampon apoi te clatesti si iti dai cu masca si iti acoperi capul cu un prosop timp de o jumatate de ora. dupa asta te clatesti si gata. dar fara sa mai adaugi sampon. sper ca o sa-ti iasa,trebuie sa mentionez ca e posibil sa-ti ramana parul un pic uleios,asta daca nu o aplici cum trebuie. o sa dea rezultate daca ti-o aplici o data pe saptamana, apoi din ce in ce mai rar. sa ne tii la curent, sa ne spui daca ti-am fost de ajutor. te pooopkiss

| LauraM explică (pentru pustoaica18):

O Sa Incerc Mersii :*