Pai daca y iti este buna prietena si tine la tine se va intoarce va trebui sa lamuriti totul intreabale daca vor sa mai fiti prietene si daca x spune nu si y da atunci nu o fortati pe y sa aleaga se intelege cu amundoua poate asta este nu toate prieteniile se termina frumos
Una la mana alea nu-s prietene doi la mana foarte urat din partea prietenei aleia de 6 ani pentru ca un prieten aevarat nu te lasa la greu trei niciodata un prieten bun nu te pune sa alegi intre ea si cealalta persoana i falsa fata si iti zic eu ca tot ea se va intoarce la tine deoarece santeti prietene de mult timp eu is prietena cu o fata de la varsta de 4 ani eu acum am 17 si ea 15 si inca si acum santem prietene dar niciodata nu o fost cazu sa aleaga intre mine si alta fata sau eu sa aleg intre ea si alta fata este foarte urat din partea lor ce au facut si din biletelul ala poate y aia i geloasa pe prietenia voastra de aia o nascocit atatea minciuni eu una iti zic sa mergi intr-o zii sa te intalnesti cu prietena ta aia cu care ai zis ca de 6 ani santeti prietene bune si sa-i spui tot ce ai pe suflet daca iti este prietena adevarata va intelege :*:*>
Tot ce trebuie sa faci e sa uiti si sa fi mai atenta cum iti alegi prietenii. Daca era o prietena adevarata tear fi ales pe tine. In locul tau daca mar invita la ziua ei ori nu m-as duce ori i-as da un cadou gen (miai tradat increderea nu ai meritat prieteniia mea) sh pleci de la petrecere. Astfel is va da seama ca a gresit si is va cere scuze. Atunci u daca consideri ca merita riscul o poti ierta. In plasa de cadou poti pune pe langa biletul cu mesaj o inimioara cu mutra trista.
Raluka fii indiferenta cu ele. mergi pe linga ele si nici macar nu le atrage atentia.fa-ti alte prietene noi.si prietena ta va intelege ce prietena buna a pierdut
Cred ca ar trebui sa le lasi in pace. Pe viitor alegeti cu grija prietenii.
Nu baga toate rautatile in seama. daca a aleso pe x inseamna ca nu te merita ca prietena.capul sus mergi mai departe.