anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pe fata destul de multe cosuri si nu stiu cum sa scap de ele. Am folosit de toate dar nu merge nici una. Va rog dati-mi un sfat despre ce trebuie sa fac

5 răspunsuri:
| antonia09 a răspuns:

Buna,
Pentru aceasta problema cel mai important este sa te aderesezi unui medic dermatolog, acesta este in masura sa iti spuna ce trebuie sa faci pentru a estompa aparitia cosurilor.
Numai bine.

| Larette a răspuns:

Eu folosesc o crema de la Dove. E foarte buna!

| pysyuctzza a răspuns:

Buna, incearca sa elimini din alimentatie alimentele grase sau care contin mult zahar, eu folosesc si Pureactive de la Garniere,winkingps:o lamaie taiata in doua si pune zeama pe un tampon de vata si tamponeaza usor in zona afectata, ustura destul dar functioneaza, dupa ce se usuca poti sa te clatesti cu apa calduta, cand te speli dimineata sau seara pe fata este indicata apa calda, dar nu fierbite (imbatraneste tenul) lamia usuca foarte repede cosurilewinking

| nimeni_5555 a răspuns:

Eu zic ca scapi foarte greu... poate cu timpu.cand o sa ai peste 18 19 ani. Tenul gras, gras ramane.Incearca masca de argila.

| any_1988 a răspuns:

Poti sa scapi de ele renuntand la alune, seminte, nuci, ciocolata caci si ele duc la aparitia cosurilor. E o idee buna sa mergi la dermatolog si poti incerca Zinerit sau Normaderm de la Vichy si curata-ti fata cat mai des cu demachiant sau servetele demachiante.