Daca tu ai ineput cearta ar tebui sa-iti ceri scuze, iar daca ea nu vrea sa te vada, nu-ti raspunde la SMS, scrii. ei pe un bilet, spune-i ca vrei din nou sa fiti prietene si ca-l accepti pe fostul prieten al tau sa fie prietenul ei.
Buna.nu stiu exact cine este vinovatul dar daca ti la ea poti sa faci un pas spre impacare. lasa orgoliul deoparte si incearca sa vorbesti cu ea. faptul ca ea este acum cu fostul tau prieten nu are nici o legatura asta bineinteles daca nu il mai iubesti sau poate doar esti geloasa. daca intr-adevar erati prietene cu adevarat este pacat sa strcati relatia dar daca nu mergi mai departe.eu iti urez mult succes pe mai departe.Corina
Nu te mai amagi degeaba..."prietena" ta este cea vinovata in toata situatia asta prin urmare ea ar trebui sa-si ceara scuze... din pacate daca tu te vei impaca cu ea e posibil sa te mai trezesti cu vreo surpriza neplacuta
Nu trebuia sa va certati pentru un baiat... dar daca ea este cea care a gresit(ca si asa este, deoarece dupa parerea mea o prietena buna nu sta cu acelasi baiat cu care ai stat si tu, deoarece poate mai aveai sentimente pentru el dupa c v-ati despartit)si ar trebui sa o lasi pe ea sa faca primul pas spre impacare! dar dupa parerea mea nu merita prietenia ta! dar acum u decizi ce ai de facut! astea sunt doar niste sfaturi venite de la niste straini! doar u stii ce a fost intre voi si ceea ce este in sufletul tau! pup