anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pierdut persoana iubita cu cateva luni in urma... dar totusi gandul meu este tot timpul doar la el. Ce pot face sa trec peste toate aceste amintiri si sa merg mai departe?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Resemnarea e singura cale cunoscuta.Stergerea persoanei din minte ca din suflet oricum n-o vei sterge toata viatawinkingGandeste-te ca persoana respectiva te vrea fericita. Ce sens are sa traiesti mereu in trecut, cand viitorul iti rezerva atat de multehee hee

| Alina a răspuns:

Timpul va rezolva tot.Viata merge inainte! Incearca sa gandesti pozitiv!

| lorena_4201 a răspuns:

Spune-i cuiva toate problemele incearca sa nu mai vorbesti cu acea persoana despre relatii...si poate ca o sati mearga mai bine:*:* sper ca o sa te ajute:*:*

| :*DyYa:*LoOl:* a răspuns:

Incearca sa iti petreci timpul distrandu-te. si incearca sa iti intalnesti din nou persoana iubita (alta, evident)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU o sa treci usor peste toate amintirile pe care le-ai avut alaturi de el dar macar incearca sa fi cu un alt baiat ca sa il uiti pe primul...curaj sh fruntea sus nu trebuie sa plangi pentru baieti sunt destui... te pup sh curaj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU o sa treci usor peste toate amintirile pe care le-ai avut alaturi de el dar macar incearca sa fi cu un alt baiat ca sa il uiti pe primul...curaj sh fruntea sus nu trebuie sa plangi pentru baieti sunt destui ...te pup sh curaj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In viata trebuie sa stii sa si pierzi, dar intotdeauna trebuie sa stii ca trebuie sa mergi mai departe oricat de greu ti-ar fi.

| Alle666 a răspuns:

Timpul o sa le rezolve pe toate...ai putea totusi sa iti ocupi timpul cu ceva care sa iti tina gandurile departe de el...si sa comunici mult cu o prietena de incredere happy

| andreea_3782 a răspuns:

Este tragic si rau. te doare inima.incearca sa ma contactezi adresa mea e andreea_ecaterina2001@yahoo.com te voi sfatui si iti pun intrebari si-ti dau raspunsuri.sa vezi ca va fi bine si...adresa mea de mass e andreea_ecaterina 2001. ma oti contacta sa afli raspunsuri