Am patit si eu asa.iti trece daca ti pui o compresa cu apa rece sub ochi si stai linistita.de obiei trece de la sine.si nu mai plange mai ales seara caci nu merita nimeni si nimic.crede ma.
Pune 2 linguri in frigider si cand le scoti asa reci tiene-le pe ochi.La mine merge mereu .
Eu doar dau cu un cub de gheață până se dezumflă... Dup-aia puțin anticearăn și gata N-o să-și dea nimeni seama c-ai plâns
Taie cateva felii de castravete si tine-le 10-15 minute, eventual pune cuburi de gheata.Bafta!
Ce ai descris mai sus este o forma de deshidratare a ochilor, niste metode aplicabile ar fi :
Consumarea a 10-12 pahare de apa pe zi pentru a evita edemul periorbita ( mai bine zis a te hidratezi, cel putin 2 l de lichide pe zi )
- Pentru relaxarea ochilor, se pot aplica pe pleoape felii de castraveti sau cartofi timp de 10 minute.
- Poti sa incerci o masare usoara a zonei inflamate, folosind un deget, cu miscari usoare ( ca si atunci cand te demachiezi ) toate astea pentru o circulatie mai buna in jurul ochilor.
Sper ca ti-am fost de folos. Bafta
Te-ai spalat pe ochi... evident ti s-au umflat ochii din cauza plansului. incearca sa te speli cu apa rece pe fata. ar trebui sa treaca. daca nu atunci tot ce trebuie sa faci e sa astepti.
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: