| Deea_9233 a întrebat:

Am plans mult aseara si mi s.au facut ochii mici cand m.am trezitstraight face Si se vede de parca nu am dormit umflat sub ochi nu stiu cum sa zic.Va rog imi puteti cu ce pot scapa de asta? Adica nu stiu sa pun felii de castraveti sub ochi sau ceva. Va rog. Dau funda cele mai multe idei adica explicatii; x

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

Am patit si eu asa.iti trece daca ti pui o compresa cu apa rece sub ochi si stai linistita.de obiei trece de la sine.si nu mai plange mai ales seara caci nu merita nimeni si nimic.crede ma.

8 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pune 2 linguri in frigider si cand le scoti asa reci tiene-le pe ochi.La mine merge mereu big grin.

| Kylexy a răspuns:

Incearca sa te odihnesti mai mult

| Muflă a răspuns:

Eu doar dau cu un cub de gheață până se dezumflă... Dup-aia puțin anticearăn și gata happy N-o să-și dea nimeni seama c-ai plâns

| Barajag a răspuns:

Taie cateva felii de castravete si tine-le 10-15 minute, eventual pune cuburi de gheata.Bafta!

| Sonny a răspuns:

Ce ai descris mai sus este o forma de deshidratare a ochilor, niste metode aplicabile ar fi :
Consumarea a 10-12 pahare de apa pe zi pentru a evita edemul periorbita ( mai bine zis a te hidratezi, cel putin 2 l de lichide pe zi )
- Pentru relaxarea ochilor, se pot aplica pe pleoape felii de castraveti sau cartofi timp de 10 minute.
- Poti sa incerci o masare usoara a zonei inflamate, folosind un deget, cu miscari usoare ( ca si atunci cand te demachiezi ) toate astea pentru o circulatie mai buna in jurul ochilor.
Sper ca ti-am fost de folos. Bafta happy

| ana1995 a răspuns:

Te-ai spalat pe ochi... evident ti s-au umflat ochii din cauza plansului. incearca sa te speli cu apa rece pe fata. ar trebui sa treaca. daca nu atunci tot ce trebuie sa faci e sa astepti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai plans? ai pierdut ceva? spalate cu apa rece .multa.si nu mai plange.gata.s-a dus. ce sa-i faci asta e viata, cand nu casti ochii bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti feli de mere pe ochi si uitete 2 ore la tv si sa nu mai plangi mult fato draga ce esti tu