Nu a fost sa fie. Nu te stradui prea mult dar nici nu fi complet ignoranta. O sa vina si vremea ta, rabdare! Pana atunci tu doar fii draguta cu toti cei din jurul tau si pune mana pe carte 9 nu ca ar avea vreo legatura cu intrebarea, insa este un sfat bun0
Daca ar fi atat de simplu sa slabesc as face-o crede-ma. Tin dieta si fac sport dar nu pot sa slabesc, am altfel de probleme de sanatate/greutate.
Problema era cum de ele sunt mai grase ca mine si NU VOR sa slabeasca dar au iubiti...iar eu nu.
Oricum iti promit ca nu o sa regreti daca te vei duce la sala vreo 2-3luni
MERG LA UNA - 4 ore pe zi, si tot nu reusesc!
NU la "Dragoste si Sex"!
NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate ( sau alte motive ), deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!
Pentru alte detalii despre "regulile" de pe acest site CITEŞTE Regulamentul şi "Întrebări Frecvente" la linkul :
http://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Să-ţi răspund şi la întrebare : NU este vorba de ghinion, doar că nu ai găsit băiatul potrivit ( încă ).
Toate cele bune.
Am pus pentru ca vroiam sa scriu despre sex apoi am scris despre dragoste (relatii) tot aia e.
Multumesc de "griji" dar nu e greu sa fac alt cont daca il suspenda pe asta.
Ciao
Probabil au un caracter mai frumos decat al tau si nu sunt asa de superficiale...
Nu cred ca ma cunosti ca sa ma judeci.Tocmai ca am un caracter mult mai frumos fata de ele - dar e vorba de fizic nu de comportament.
Despre caracterul tau mi-am facut o parere din insasi intrebarea pe care ai pus-o. Esti "ingrijorata" ca prietenele tale grase au prieten si tu nu, oare asta nu inseamna ca esti superficiala, invidioasa si ai impresia ca tu pentru ca esti slaba si frumoasa meriti un prieten, iar ele nu?
Nu sunt deloc superficiala si invidioasa.Eu ma refeream la mine, cat de ghinionista pot fii? Si mereu va fi cineva mai bun sau prost decat noi
Nu mai da cu presupusul ca nu asa cunosti omul.
Bună.
Pentru că nu trebuie să cauţi! vine el singur pe un " cal alb ". O să vină curând şi nu cred că arăţi chiar aşa de rău, dacă este să te iubească, te iubeşte aşa cum eşti.
Bye, bye.
Pai cate kg ai de ce crezi asta de unde nu stii ca nu te place nimeni. poate e rusinos sa iti zica nu fi sigura..stai calma intr-o zi ai sa gasesti persoana potrivita sa te iubeasca pentru ce esti nu pentru cum arati asa ca nu mai pi posomarata ca esti grasuta ca nimeni nu ii perfecta :p
Nu-i ghinion ci doar ca inca nu l-ai gasit pe cel potrivit si probabil ca nu meriti sa fii cu orice baiat ...stii?,mai asteapta si probabil o sa merite..PS mesajul asta mi-l repet in cap de cateva ori pe zi.
Aspectul nu e totul..si da poate stiai asta. ideea e ca nu trebuie sa te gandesti ca nu ai prieten. gandeste`te ca nu ai gasit acea persoana cu care se merita sa fii.
chiar nu cred ca nu ai avut cereri.
baieti care vad o fata si vor deja sa fie cu ea sunt peste tot...
anonim_4396 întreabă: