Nu as rata oportunitatea. Si daca e tanar, ce? Are 30 de ani, daca a terminat facultatea la 22, are destula experienta in domeniu plus ca s-ar putea sa fie mai emaptic decat unul de 50 satul de munca, care le-a auzit pe toate si nu il mai impresioneaza nimic. Eu am fost la unul batran si era cam ursuz si de atunci nu mai merg la batrani si mai ales barbati. Depinde si ce probleme ai, daca nu ai omorat pe nimeni nu are nimeni ce face cu informatiile alea. Plus ca e obligat sa pastreze confidentialitata. Ce rau poate sa-ti faca? Poti seta limita si sa alegi despre ce vorbesti. Nu esti obligata sa zici tot ce iti trece prin cap. Discuti ce vrei. Poti discuta chestii mai light si cu unul pe care-l platesti si in care ai incredere pe viitor sa discuti lucrurile mai grave. Pana la urma sunt putine sedinte, dar sunt utile si alea. 6 sedinte nu sunt suficiente sa iti rezolve probleme prea mari, dar iti pot da niste idei si imbolduri bune
Ai cea mai multa vindecare sufleteasca da ii povestești Creatorului ca și celui mai bun prieten toate necazurile și îl rogi sa îți dea lumina Lui pentru viata ta. Dacă te îndrăgostești de psiholog vei avea o problema în plus.
Profita de aceasta situatie fiindca de altfel te costa destul de multisor sa platesti aceste sedinte. Poti afla chestii care vor conta mult in dezvoltarea ta personala.Si de ce sa nu profiti? Iar daca te incomodeaza online, ma indoiesc ca fata in fata te vei simti complet in largul tau.
Ce contează vărsta psihologului?
Ca sa ajungă acolo te asigur eu ca are studii suficiente.
Încearcă măcar, iar dacă nu merge cauta ceva fizic, nu online.
Gândește te ca este o persoana care nu te cunoaște și atat, după consult nu o sa o mai vezi, nu te judeca sau critica este acolo doar ca să te ajute sa ieși din aceasta stare, sa te deschizi și sa te accepți.
Mult noroc!
De ce îți e de el asa, ești cumva fată?
Poate vezi ca se transformă din ședință psihologică in omeTV (cine nu cunoaste e o aplicație unde își arată ăștia)
Am înțeles că undeva la 50lei/ora e us psiholog, e bine dacă e gratis și dacă ai nevoie de ședința.
AvalohAlyn întreabă: