| bogdanbogo a întrebat:

Am primit de facut ceva ciudat la scoala impreuna cu un coleg trebuie sa prezint maine o lectie cu titlul Aptitudini si Aspiratii pentru dirigentie. Sincer eu habar n-am ce sa fac puteti sa ma ajutati careva va rog?

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Intai trebuie sa explici clar ce inseamna aptitudini si apoi ce inseamna aspiratii.Si apoi incepi cu exemple. Sunt de exemplu multi muzicieni, pianisti.care isi doresc ca si copii lor sa devina muzicieni, dar copii lor nu au aceste aptitudini. Copilul se chinuie pur si simplu sa invate muzica dar lui nu-i place deloc. Mai tarziu, va claca.Nu va reusi sa cante nici macar intr-o orchestra de mana a doua din Cucuietii din deal. O adevarata tragedie. Inversul medaliei, foarte multi tineri astazi, doresc sa devina vedete, mai ales fetele.Toate se viseaza miss Univers, isi cheltuie toate resursele /fizice si materiale, spera, nu dorm noptile, se consuma nervos si la primul concurs, nu castiga si de aici incepe drama. Ele si-au dorit din suflet, dar nu au aptitudini-pentru ca un concurs de frumusete presupune mult mai mult decat frumusetea. Etc, etc.

0 răspunsuri: