| manuela1999 a întrebat:

Am primit luni un cadou neplacut din partea mamei respectiv un sutien eu avand 14 ani care acum tot insista sa il port mereu cand ma duc la scoala sau cand ies afara in o rochie prin care se poate vedea ceva.
L-am probabt dar cum am ajuns la scoala l-am si scos caci este deosebit de incomod ma refer nu ma strange dar nu imi nplace sa-l port eh macar ma pot aluda ca mi l-a luat de pe net ma exact de aici https://www.miniprix.ro/produs/85338/set-lenjerie-intima -pentru-copii.
Voi ce parere aveti cum as putea mai bine sa ii zic ca nu imi place sa port sutien ca imi place sa stau cu sanii liberi.

2 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Desi poate o sa o ranesti putin spune-i ca te incomodeaza si ca nu poti puta ceva in care nu te simti comod. Poate gasiti un compromis.PS.Daca esti nascuta in 1999 cum scrie in username cred ca ar trebui sa porti sutien in care sa te simti comod si cel din fotografie nu e sutien.Pa,pa.

| R0MW4LD a răspuns:

Http://www.descopera.ro/......a-motivele

Da-i cu link-ul peste nas! Nu faci dintr-o adolescenta femeie daca ii dai un sutien. Macar daca iti facea un bine mai ziceam. Dar asa...