Nu te alarma degeaba sunt doar glume de messenger ale unor oameni plictisiti nu vei pati nimic crede-ma primesc measje din astea mai mereu de asta am o lista de ign imensa
funda
Buna. Mesajul circula pe toate site-urile de socializare si pe messenger, dar poti sa stai linistita ca nimic nu este adevarat. Este doar un zvon nefondat, nu crede nimic din porcariile astea. Stai linistita, nu se va intampla absolut nimic.
Sunt doar glume proaste facute din lipsa de ocupatie stai linistit mama ta nu va pati nimic!
E o tampenie. Chestia e ca faza aceasta cu TERASA FIGAGLO circula pe internet sub mai multe forme. De exemplu eu am primit-o mai lunga decat a ta. Clar e o minciuna! Stai linistita. Problema e ca unii chiar pica in plasa.
Aceeasi chestie am primit si eu i-am spus mamei si a spus sa nu ma alarmez degeaba deci cred ca asta ar trebui sa faci si tu nu te ingrijora
Daaaaaa...
si eu l-am primit azi... )))
Bună, sunt TERESA FIDALGO, azi împlinesc 27 de ani de când am murit. Dacă nu trimiţi acest sms la alte 20 de persoane o să dorm cu tine mereu şi dacă nu crezi du-te pe google şi scrie TERESA FIDALGO, o fată nu a băgat în seamă acest mesaj şi după 20 de zile i-a murit mama".
ce sa zic ))) nici nu l-am citit tot