Ia de la farmacie Aknesol... e foarte bun si isi face efectul foarte repede...si costa numai 10 lei ...la inceput trebuie sa te dai de 2 ori pe zi iar dupa ce iti trec te dai doar 1-2 ori pe saptamna pentru ca daca ti'au trecut si tu continui sa te dai in fiecare zi cu el s'ar putea sa ti se irite pielea
Renunta la dulciuri, zahar, grasimi, sare, sucuri si alcool. Iar cosurile da-le in fiecare seara cu spirt...
Buna! si eu am probleme cu acneea si sm incercat de 1 luna j jumate skinoren j e bun, costa cam 33 lei si e sub forma de unguent.la mine se observa deja rezultatele dar mai am pana la 3 luni sa imi treaca de tot. Dar totul depinde de tenul tau k daca ai ff grave probleme cu acneea sau ai incercat tratamente f puternice e posibil sa nu actioneze.cred ca ar trebui sa incerci. j iti dau un pont daca mergi la doctorul de familie si ii spui k ai probleme cu acneea iti poate da o reteta j il iai compensat(eu asa l-am luat si nu am dat nici un ban pe el), dar depinde de medic.succes in tratarea ei
NU va mai pierdeti Vremea cu celalate Produse Incearca ZINERIT e foarte ieftin si foarte foarte bun...
anonim_4396 întreabă:
DenissaDeny întreabă: