anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am probleme cu fro 5 colegi de la mine din clasa problema este ca eu raman singur acasa dealungul zilei la scoala sar toti pe capul mai "hai la tine hai la tine" am ajuns deja la disperare tot timpul vor sa vina la mine plus ca fac multa mizerie si galagie de fiecare data cand vine mama acasa gaseste cateceva ne inregula si ma cearta ca de ce vin cu copii cand sunt singur. am ajuns sa lipsesc de la scoala in zilele in care sunt singur pentru a nu mai da ochi cu ei i-as spune mamei dar imi este rusine pentru ca ia nu ma crede un fricos si nu as vrea sa o dezamagesc din cauza unor increzuti va rog spuneti-mi ce sa fac si nu veniti cu chesti de genul incearca sa discuti cu ei ca nu tine!

8 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Incearca sa acorzi putin timp camerei tale pentru a face curat.
De ce nu iti rogi parintii sa te ajute?

| xBoyka a răspuns (pentru Iubibilăă):

Nu ai fost atenta la ce am scris eu nu am probleme cu curatenia!

| Iubibilăă a răspuns (pentru xBoyka):

De ce nu faci curat in toata casa?

| IrinelRaducan a răspuns (pentru Iubibilăă):

Mizerie fac "musafirii"curatenie e deja! nu?

| beastboy84 a răspuns:

Ba da de ce nu le zici ca NU si gata, zici ca pica ceru pe tine daca le spui nu da-va dracu!

| Dexter00 a răspuns:

Da,te înțăleg! Aceiași problemă am avut-o si eu, dar am vorbit cu prieteni să mergem azi la mine, mâine la tine și tot așa, într-un final am găsit un loc unde să stăm...

| iiKiduuu a răspuns:

Epic

| WhiteFoxxy a răspuns:

Ignora-i pe acei 5 colegi, fa-te ca ploua, sau daca nu vrei s-o iei asa de dur, explica-le ca nu poti sa-i primesti, ca reamenajezi casa etc.