Vorbeste cu diriginta, cu directoarea sau ce aveti voi si cu parintii tai. daca ei nu fac nimic, incearca si la politie. or sa ii dea un avertisment, ceva
Cu plangerea nu rezolvi nimic...Amenint`o si tu ai prieteni care pot fi de partea ta care sa se bage pentru tine daca e ceva. Daca nu te simti in stare spune-i unui baiat cu care te intelegi mai bine sa vorbeasca cu ea. sh` eventual sa te apere. daca nici asta nu merge spune-i lu` maicata.si nu te lua dupa astia ca ce sa zic vi cu maicata la scoala nu lu`a in seama ce vorbesc ei
Si eu pateam asa cand eram mai mica si imi era frica sa comentez ca imi iau bataie da` acum m`am obisnuit sa fiu si eu mai tare in gura
Sh daca mai da ` in tine da sh` uh in ea
Eu spun sa o bati, adica totusi de ce se i-a de tine? Are cumva motiv? Arata-i ca nu esti fraiera si ca nu-i ea "stapana clasei".
Uite-te pe net, invata cateva scheme si bate-o, daca asa mult ii place bataia.
Daca esti fata asculta si depune plingere impotriva ei. Daca esti baiat in momentul cind o fata se repede la un baiat inseamna ca se crede egala sau cel putin superioara ca forta fizica sau ca strategie.Sa o feresti de consecintele credintei ei ar insemna sa o minti cea ce nu se face. A discuta cu omul cit mai clar in situatiile astea inseamna a-l face sa inteleaga adevarul si cum de vorbe nu mai este timp atunci nu ramine de facut decit sa raspunzi fizic si sa-i dai de inteles ca nu exista optiunea de bataie intre un baiat si o fata ci cel putin de a lua bataie daca asta vrea.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu diriginta si nu te lua cu ea la bataie ca asa poate ca scapa dar daca u nu te legi de ea ea o sa traga pentru ceea cea facut
Eu zic sa ii platesti cu aceeasi moneda, sa lupti impotriva focului cu foc si nu te speria ca o sa obtii un foc mai mare macar te intaresti si tu oleaca in gura ceva