anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am probleme cu o fata din clasa.Ma injura ma ameninta si cateodata chiar da si in mine.As putea sa ma iau la bataie cu ea dar m-au sfatuit mai multi sa o las in pace si cu urmatoare ocazie sa ma duc sa depun plangere impotriva ei. Ce sa fac? Voi ce ma sfatuiti?

7 răspunsuri:
| misskitty a răspuns:

Vorbeste cu diriginta, cu directoarea sau ce aveti voi si cu parintii tai. daca ei nu fac nimic, incearca si la politie. or sa ii dea un avertisment, ceva

| oareux a răspuns:

Cu plangerea nu rezolvi nimic...Amenint`o si tustraight face ai prieteni care pot fi de partea ta care sa se bage pentru tine daca e ceva. Daca nu te simti in stare spune-i unui baiat cu care te intelegi mai bine sa vorbeasca cu eawinking. sh` eventual sa te aperehee hee. daca nici asta nu merge spune-i lu` maicata.si nu te lua dupa astia ca ce sa zic vi cu maicata la scoala nu lu`a in seama ce vorbesc ei oh go on
Si eu pateam asa cand eram mai mica si imi era frica sa comentez ca imi iau bataie da` acum m`am obisnuit sa fiu si eu mai tare in gurawinking
Sh daca mai da ` in tine da sh` uh in ealaughing

| Barbie a răspuns:

Eu spun sa o bati, adica totusi de ce se i-a de tine? Are cumva motiv? Arata-i ca nu esti fraiera si ca nu-i ea "stapana clasei".
Uite-te pe net, invata cateva scheme si bate-o, daca asa mult ii place bataia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti fata asculta si depune plingere impotriva ei. Daca esti baiat in momentul cind o fata se repede la un baiat inseamna ca se crede egala sau cel putin superioara ca forta fizica sau ca strategie.Sa o feresti de consecintele credintei ei ar insemna sa o minti cea ce nu se face. A discuta cu omul cit mai clar in situatiile astea inseamna a-l face sa inteleaga adevarul si cum de vorbe nu mai este timp atunci nu ramine de facut decit sa raspunzi fizic si sa-i dai de inteles ca nu exista optiunea de bataie intre un baiat si o fata ci cel putin de a lua bataie daca asta vrea.

| Mi$tiK a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu diriginta si nu te lua cu ea la bataie ca asa poate ca scapa dar daca u nu te legi de ea ea o sa traga pentru ceea cea facut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa depui plangere inpotriva ei. :S

| vLd a răspuns:

Eu zic sa ii platesti cu aceeasi moneda, sa lupti impotriva focului cu foc si nu te speria ca o sa obtii un foc mai mare macar te intaresti si tu oleaca in gura cevalaughing