Buna.Trebuie sa ii spui ei aceste lucruri exact cum le-ai scris aici. Apoi, nu e ok ca ea e inca minora si nici nu e ok ca te-ai indragostit de proiectia ei virtuala.Am inteles bine ca abia in aprilie va intalniti prima data in viata reala? Apoi, daca in 2 luni s-au adunat atat de multe lucruri care iti dau semne de intrebare, poate ar trebui sa luati o pauza, sa vezi daca se mai maturizeaza si ea. Daca nu, rupe relatia si cauta ceva serios, mai aproape de varsta ta, preferabil de la 16 ani in sus, cineva care e pe aceeasi lungime cu time in ce priveste distractia.
Am luat o pauza deja acum vreo saptamana sau doua dar nu s au schimbat prea multe, ma bate totusi gandul sa ma vad cu ea si sa iau dupa o hotarare.
Mai baiete, cauta-ti o fata d evarsta ta si lasa copilita aia de 15 ansiori, ca poti avea probleme mari cu politia si parintii fetei.
Tu chiar nu ai minte s ate dai la copilasi mici?
vezi ca te paste puscaria daca seduci si violezi o fetita de 15 ani.'
Sunt foarte constient ca nu e bine din punct de vedere moral sa am o relatie cu ea, dar ce ai spus tu la final ma scarbeste teribil. Nu am sedus o doar ca din vorba in vorba am ajuns sa avem sentimente unul pentru celalat nu e nimic gresit in asta daca este vorba de iubire adevarata, mai bine o fata asa mai mica care nu este inca acaparata de gandirea fetelor din ziua de azi care se lasa folosite de orice lacheu. Cat despre faptul cu violatul fereasca sfantul ca nici nu imi trece prin cap sa profit de ea ca doar o iubesc vreau ce e mai bun pentru ea.
Orice judecator din lume va spune la fel, ca fetita aia mica, care inca nu-i capabila sa discerana binele de rau fiindca are doar 15 anisori, este sedusa de un om matur cu scopul de a intretine relatii sexuale cu ea.
Orice om normal la cap nu se da la fetite atat de mici, fiindca poate avea probleme serioase cu parintii fetei sau cu politia, putand fi acuzat de pedofilie, de seductie si viol.
Daca o iubesti atunci ii dai pace si o astepti sa mai creasca cativa ani, ca sa fiti impreuna.
Probabil ai dreptate, dar crezi ca totusi s-ar putea sa o fac cumva sa se cuminteasca?
Da sa stii ca si eu am impresia ca doar rade de mine dar totusi asa ca prostul ma gandesc ca e doar in capul meu si ea chiar e serioasa cand imi promite ca o sa fim fericiti impreuna.
E posibil sa-ti traga teapa, stai dupa ea pana la 18 ani ca sa zica dupa ca nu mai are chef de tine. Daca chiar te iubeste de ce o doare in p! zd de tine? Cand e diferenta asa mai maricica prostul asteapta desteapta pana la 18 ca tu sa afli ca ai pierdut 3 ani moca in loc sa te fi f#ți cu altele