| MarianaOltean1800 a întrebat:

Am probleme grave cu memoria pe termen scurt bănuiesc. Dacă imi spui sa fac ceva, uit. Parintii ma cearta zilnic spunând ca sunt imatura, dar mereu când îmi spun sa iau ceva sau sa trec pe nu stiu unde îmi repet de o grămada de ori in minte și după realizez ca nu am făcut treaba aia, de obicei îmi pun alarme și îmi notez, ei considera ca nu am nicio problema și ca sunt eu mult prea imatura… chiar dacă ma străduiesc sa țin minte, nu pot, de multe ori uit și ca trebuia sa ma văd cu cineva. Voi ce credeți?

4 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Ce varsta ai? Dormi suficient? Te hranesti corespunzator?
Suferi de hipotiroidism?

De cand observi ca ai probleme cu memoria? Cam cat timp a trecut de cand a debutat? Ai avut traumatisme? Accidente? ai in familie istoric de AVC?

| gapb a răspuns:

Un consult neurologic ar ajuta, posibil sa ai carenta de vitamine, minerale, niste pastile din plante si radacini ar ajuta.

| FilipSorin a răspuns:

Ca este o problema, încearcă sa te duci la un psiholog, ajuta mult

| andreeaeml1200 a răspuns:

Recomand sa iei Lecitina.
Lecitina face parte din categoria fosfolipidelor si are rol important in formarea si intretinerea membranelor celulare, iar in corpul uman se gaseste in compozitia principalelor organe, creier, ficat, inima. Ajuta la memorie si se gasesc la farmacie(nu sunt scumpe) Se administrează 1 capsula zilnic, în timpul mesei sau imediat după aceasta, împreună cu o cantitate corespunzătoare de lichide.