Pai spune si tu ce face ea, din ce cauza s-a ajuns aici... apropo in ce clasa esti ca sa stiu ce sfaturi pot sa-ti dau?
Am uitat sa spun ca au fost invitati parintii la adunare,ai meri perinti sunt peste hotare,toti au venit si si-au aparat copii, eu insa singura am incercat sa ma apar.A esit ca din cauza mea el a scris foile celea ca sa ma apere, si ca Dana a scos vorbe pentru ca eu is o nesimtita si m-am bagat in relatia lor, si inca a spus ca am amenintat-o daca nu se da la oparte dar asa ceva nu a fost, ea mai apoi a recunoscut, dar situatia nu s-a schimbat.M-am ales cu mustrare aspra in dosar, si inca sunt amenintata ca voi fi data afra.Lui Sandu nimeni nimic nu-i zice pentru ca parintii lui fac investitii mari in colegiu...(intelegi deja...)Sunt clasa 11.
Am uitat sa spun ca au fost invitati parintii la adunare,ai meri perinti sunt peste hotare,toti au venit si si-au aparat copii, eu insa singura am incercat sa ma apar.A esit ca din cauza mea el a scris foile celea ca sa ma apere, si ca Dana a scos vorbe pentru ca eu is o nesimtita si m-am bagat in relatia lor, si inca a spus ca am amenintat-o daca nu se da la oparte dar asa ceva nu a fost, ea mai apoi a recunoscut, dar situatia nu s-a schimbat.M-am ales cu mustrare aspra in dosar, si inca sunt amenintata ca voi fi data afra.Lui Sandu nimeni nimic nu-i zice pentru ca parintii lui fac investitii mari in colegiu...(intelegi deja...)sunt clasa 11.