anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am puncte negre pe fata. Cele mai multe sunt pe nas. Nu m-ar deranja daca ar fi mici, dar am cateva destul de mari care se observa. Cum pot scapa de ele? Mentionez ca am incercat cu dierse creme si nu merge.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am avut multe puncte negre si tot pe nas -.-. Si aveam 2 mari care ma deranjau rau. Si am aflat de la matusa mea cum as putea scapa de ele. Am pus la fiert apa si am pus niste pliculete de ceai de musetel. Si am stat deauspra acelei oale; cam 10 min sau 15. M-am frecat putin cu un prosop dar nu s-au luat toate. Apoi am amestecat apa cu malai si m-am frecat pe fata (in zona cu punctele negre mari). Am repetat aceste 2 operatiuni smug timp de cateva zile. Si tot zgandarind acele puncte negre mari, au iesit rolling on the floor. Eram atat de fericita ca am scapat de ele. S-ar putea sa-ti ramana gauri mici in piele, dar trec. Eu nu mai am niciuna. Oricum, daca nu merge asa, incearca acei plasturi. Se gasesc la farmacie. Prietena mea a zis ca sunt buni. Si nu uita sa-ti cureti tenul in fiecare zi. Asta previne punctele negre. Eu foloseam Cleanance gel de la Avene. Este foarte bunwinking

7 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Un decoct concentrat de galbenele uscate, cu menta frunze-tot uscate.Cam o lingurita din fiecare la 250-300mll apa fiarta.Folosesti o serie de 2-3 ori pe zi, dand cu o vata pe fata, usor caldut.Cand se inmoaie fata, le storci usor, printr-un tifon, nu direct cu unghiile. Apoi poti folosi un laptisor de matca, mai ales peste noapte.

| fuzzer a răspuns:

Mergi la salon,cateva tratamente si vei putea scapa de ele. Daca nu-ti permite situatia financiara, uite cum faci:

Iei cateva pliculete ce ceai de musetel:-le pui in apa fierbinte, si cand ai facut ceaiul,
dar sa fie destul de fierbinte sa iasa aburii la suprafata, iti pui nasul in acei aburi, si stai acolo minim 5 minute, si iti iei un prosop si freci pana iasa punctele, ai grija cum freci nu prea tare, ca-ti pot ramane semne.succes!

| InnaArkane a răspuns:

Poti folosi niste Scrub.Eu folosesc unul de la Dove si sunt mega multumita de el.
Il cumperi de la farmacie si dupa ce ajungi acasa si faci tratament cu aburi de la ceaiul de musetel.Pui ceaiul intr-un castroun ceva si iti pui fata deasupra apoi iti acoperi capul cu un prosop. Duapa ce ti se deschid pori aplici acea crema pe nas frunte sau obraji si freci cu un prosop dar nu tare ca iti faci rani.Multa bafta.

| adee25 a răspuns:

Sunt niste plasturi care se pun pe nas si dupa ii tragi.Nu stiu daca merg, dar am auzit de ei.

| LeMoNNNaDe a răspuns:

Dati cu rotopasca e o planta big grin te scapa si de negi si de alunite orce eruptii ale pielii big grin Funda

| MarianFkN a răspuns:

Infuzie de musetel.

| Manslk a răspuns:

Eu am avut puncte negre...m-am obosit sa tot cumpar creme si tot felul de produse care nu imi dadea rezultat. Intr-o vara m-am dus la matusa mea care isi comandase de la Avon o crema Blackhead clearing este de la Clearskin, este foarte buna, folosestea in fiecare seara inainte sa dormi.