Dupa cum se vede ti mult prea mult la el ca sa il lasi. Te inteleg. Primul pas ar fi sa porti o discutie deschisa cu el in care sa iti expui punctul de vedere in legatura cu impacarea lui cu fosta doar pentru sex. Poate este vorba de mai mult decat sex.
Ii spui clar : una din doua si punct ca sa stie ce are de facut, altfel o sa suferi si tu si el.
In al doilea rand ar trebui sa te cam certi cu fosta dar numai dupa ce el alege cu care vr sa ramana. Daca esti tu aceea, mai bine ii spui ca nu este loc pentru 3 persoane intr-o relatie si ca ea nu are ce cauta in ea. Ii spui ce a decis si el.
Bineinteles ca pentru asta este nevoie sa fi absolut sigura daca el te iubeste intr-adevar si nu este decat asa.de fatada.
Calmeaza-te si cel mai important nu face nimic in momentul de fata pentru ca esti foarte tulburata.
I-ati 2 zile si gandeste-te neincetat daca intr-adevar il iubesti, daca merita si daca o sa fiti fericiti dupa.
Daca te intelegi bine cu mama ta si ai o relatie stransa cu ea ar trebui sa discuti cu ea si sa ii ceri parerea in legatura cu problemele tale. S-ar putea sa te ajute mai mult decat crezi.
Totul o sa fie bine. Nu arata acum ca esti slaba.
:*
Mult succes! si sper ca totul sa fie bine in viitor.
Nu se intelege prea bine si nu stim noi acum povestea toata dintre voi dar daca iti face rau ar trebui sa-l uiti.Acum tu stii ce e mai bine pentru tine. Daca te iubeste ar trebui sa-i pese mai mult de tine sau cel putin spune-i ca tii mult la el si daca si el simte la fel?, cel putin sa clarifici situatia si sa nu mai pierzi timpul plangand.pa
Urataa chestie
Cred ca ar trebui sa vorbesti intr-o zi cu el si sa-l intrebi daca te iubeste cu adevarat si daca o sa te astepte cat e nevoie:X
Sper ca ti-am fost de ajutor si aceasta problema sa fie rezolvata:*
Fundita?
Waw, ce chestie...stii ce cred eu...probabil fata e geloasa si nu vrea ca tu sa fi cu el si de aceea se tot baga intre voi.eu as spune sa o lasi balta sau na depinde si de ce simti tu, nu am prea inteles ce vroiai sa spui prin anumite locuri
Nu plange...totul are rezolvare si doar no fi el singurul baiat de pe pamant.Eu iti recomand sa te distrezi cu prietenii si sa fii vesela.eu cand sunt trista nu vreau sa arat acest lucru de aceea sunt fericita si zambesc si ma distrez cu prietenii.
Mult Succes
Andrei67y5 întreabă: