| liipgloss a întrebat:

Am pus mai devreme o intrebare, daca sinuciderea e o solutie sau nu si am pus id'ul gresit. E oaoa.meme.
Raspunde'ti si aici la intrebare va rog. Credeti ca sinuciderea e o solutie, sau timpul le rezolva pe toate.
Si cum am mai spus, daca vreti sa vorbim dati add la id.

4 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Tu ori vrei sa atragi atentia ori esti emo tampit! Cu intentii bune iti spun: Consulta un psihiatru!

| Diana_9123 a răspuns:

Buna. Niciodata sinuciderea nu e o solutie. Se zice ca Dumnezeu iti da cat poti duce. Trebuie sa inveti sa treci peste orice, viata iti este data s-o traiesti. Doar oamenii slabi apeleaza la sinucidere.

| Adlianuka a răspuns:

Ce te face pe tine sa crezi ca sinuciderea e o solutie mai buna? de'ct sa iti continui viata cu obstacolele ei, fie ca e bine sau rau nu trebuie sa te dai batut.viata merge inainte cu bune si rele... gandejtete l parinti. l prieteni tai...cata suferinta, cte semne de intrebare poti lasa in urma ta.sinuciderea nu e o solutie dio ti'a dat o viata el stie foarte bine cand trebuie sa ti'o ia nu u trebuie sa ei aceasta decizie lasa'l p el sa decida astabig grin

sper ca te'am ajutat macar potinbig grin
pahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer.nu cred ca este desi eu cand am avit probleme am incercat si inca de 3 ori... dar nu am reusit. dar cum se zice ulciorul nu merge de multe ori la apa.viata este grea dar trebuie traita pentru ca o data ne nastem.si indiferent de probleme ar trebui sa ne gandim de 2 o ri la lucru asta.