| EUSIATIT a întrebat:

Am pus o intrebare .acum 15 min si am primit deja 7 rasp. Ma asteptam. dar ffff repede au sarir sa mi raspunda. Se pare ca le am cam atacat desi nu asta a fost intentia. Dar sincer daca va uitati la intrebari pe toate categoriile sunt numai fetite de 13 15 ani care ...dezbat pb siluetei si a bustului. As fi vrut sa intrebe si despre alte lucruri care le preocupa dar... CIne poate sa mi sp cu ce vopsea sa ma vopsesc la par .merg la nunta .si ce toaleta sa mi cumpar? astepr rasp poate asa e mai bine intrebarea ...Si dac stie cineva ceformatie cinta la Mamaia miine seara?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuiesc 2 rinduri de haine de zi si de seara

2 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

Uite ce se-ntampla daca te plangi de prea multe raspunsuri, oamenii se simt. laughing Diseara concerteaza in mamaia, unii din Columbia. Vopseste-te cu o culoare care ti se potriveste tenului. N-am inteles ce toaleta vrei sa-ti cumperi? D'aia ecologica sau closet pentru. toaleta? In fine. Petrecere frumoasa la nunta.

| hândel a răspuns:

Aaa, toaleta in sensul de costumatie de nunta! Scuze, inteles'am gresit. tongue Pai, in functie de constitutia fizica, varsta, coafura, nu?!?! Oricum, bafta si spor la pregatiri.batting eyelashes