se holbeaza la muschi, WTF?! Tu nu trebuie sa te schimbi pentru altii. Te vei maturiza pe parcurs. Asa sunt si eu, imi place sa rad si uneori prietenii imi zic ca sunt nebuna cand am o criza de raz, dar mie nu imi pasa de ce zic ei. Daca as fi ascultat toate sfaturile lor, pana acum as fi fost mareee...intelect. Tu trebuie sa fii asa cum simti si cand iti mai zic parintii chestii de genul "fii ca fratele tau" spune'le clar si raspicat, fara sa tipi ca tu nu esti asa!
Pai, e mai bine sa fii copilaroasa decat linistita, nu conteaza parerea oameniilor, important e sa te simti tu bine asa cum esti
Hei. Păi nu te stresa, nu trebuie să te schimbi pentru nimeni. In plus, poţi să devii şi serioasă, poate un pic ca să nu se mai ia de tine şi să nu îţi mai spună ceva. Poţi fii jucauşă şi copilăroasă cu prietenii iar acasă să fii un exemplu bun. Schimbă-te puţin pentru ei, mai mult pentru acasă, cu prietenii poartă-te cum vrei tu. Sper că te-am ajurat.
Deci,in primul randa ma uimeste spusele fratelui tau, acelea ca voi sunteti inferiori .I mean wtf?! In orice caz, eu in locul tau nu as schimba nimic la mine.Sincera sa fiu,cam asa sunt si eu . Faza e ca nu stiu ce parere ar avea ceilalti despre tine daca cuva te-ai schimba,poate gen : 'ce plictisitoare e...'. In fine,daca nu poti sa nu-i bagi in seama sau sa le spui clar, 'NU vreau, asa sunt eu, voi nu ma puteti schimba'. Atunci mai incerca, spune-le clar sa taca o data, ca tu nu te vei schimba...zic eu