Sa o decolorezi ))))))))))) aaahahaha bine asta chiar mi-a facut ziua mai buna )). dar sti ce cred eu? ca aici iti rezolvi problemele nu pui din astea la misto apropo apa oxigenata nu "arde"
Probabil tu nu prea ai iesit "la lumina " apa oxigenata decoloreaza iti poti face si suvite cu ea...adica iti face parul blond foarte deschis in caz ca nu stiai ..Si sincer nu avd unde vezi tu misto spune-mi si mie ca sa stiu. Nu ma pun la mintea ta ca singurul tau neuron existent si functional l-ai ars incercand sa dai raspunsul acesta
Sa iti decolorezi mustata? si zici ca eu sunt ala prostu si ce iti era teama ca iti va "arde" apa oxigenata? micutule geniu?
Draga ..ma refer la faptul sa nu mai se vada adica sa fie proeminenta intelegi tu? Bai iti dau un sfat...nu mai comenta aiurea ca nu esti in masura si moment ce nici nu ma cunostiChiar asa de Paste te-ai trezit sa faci comentarii care nu sunt la locul lor? O seara buna nu imi abt capul cu tine
Ma bucur ca nu iti bati capu cu mine, da mustata aia putina tu ca fata nu ar trebui sa o lasi sa creasca.
Se vede ca nu prea ai inteles mare chestie din intrebarea mea trist.
Nu-i asa? da nah ce sa ii faci la un neuron care-l am pana procesez, mai asteapta pana pe la 2 maine pe vremea asta si iti aduc eu o lama ceva
Andrei67y5 întreabă: