anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am putina "mustata" nu este asa de proeminenta dar este spre saten deoarece si eu am parul inchis la culoare si ma deranjeaza... intrebare este. daca o i-au cu benzi depilatoare, odata la cate saptamani trebuie sa o i-au iar? va creste mai naspa, adica mai inchisa la culoare si mai mare sau la fel? ....sau ar fi mai bine sa o decolorez cu apa oxigenata? dar din cate stiu apa oxigenata arde si imi este sa nu fac vreao alergie sau sa am vreo problema. Si ce alta metoda as putea folosii pentru a o face sa dispara? Sunt fata si am 14 ani si mai ales ca am banchetul si voi intra la liceu. DAU FUNDA!

7 răspunsuri:
| beastboy84 a răspuns:

Sa o decolorezi rolling on the floor))))))))))) aaahahaha bine asta chiar mi-a facut ziua mai buna laughing)). dar sti ce cred eu? ca aici iti rezolvi problemele nu pui din astea la misto happy apropo apa oxigenata nu "arde"winking

| BeHappyAndSmile a răspuns (pentru beastboy84):

Probabil tu nu prea ai iesit "la lumina " apa oxigenata decoloreaza iti poti face si suvite cu ea...adica iti face parul blond foarte deschis in caz ca nu stiai ..Si sincer nu avd unde vezi tu misto spune-mi si mie ca sa stiu. Nu ma pun la mintea ta ca singurul tau neuron existent si functional l-ai ars incercand sa dai raspunsul acesta happy

| beastboy84 a răspuns (pentru BeHappyAndSmile):

Sa iti decolorezi mustata? si zici ca eu sunt ala prostustraight face si ce iti era teama ca iti va "arde" apa oxigenata? micutule geniu?

Draga ..ma refer la faptul sa nu mai se vada adica sa fie proeminenta intelegi tu? Bai iti dau un sfat...nu mai comenta aiurea ca nu esti in masura si moment ce nici nu ma cunostiwinkingChiar asa de Paste te-ai trezit sa faci comentarii care nu sunt la locul lor? O seara buna nu imi abt capul cu tinetongue

Ma bucur ca nu iti bati capu cu mine, da mustata aia putina tu ca fata nu ar trebui sa o lasi sa creasca.

Se vede ca nu prea ai inteles mare chestie din intrebarea mealaughing trist.

Nu-i asa? da nah ce sa ii faci la un neuron care-l am pana procesez, mai asteapta pana pe la 2 maine pe vremea asta si iti aduc eu o lama ceva happy