| Nsjsbz a întrebat:

Am răcit la ovare de mult, dar mi-a fost frica de doctor si am luat doar cateva pastile sa ma scape de durere.
Stiu sigur ca am racit la ovare pt ca am toate simptomele...in fine, am rămas cu asta de 4 ani.Da stiu.cea mai mare prostie, dar imi e foarte frica de doctor si sincer nici acum nu imi vine sa merg.Stiu sunt idioata rău... Am vorbit cu prietena mea despre asta (prima data cand vb despre asta) si a zis ca daca am stat atat cu asta e posibil sa mi se infundat trompelw si sa nu mai nasc? E adevărat? Nu exista ceva ce pot sa fac acasa sa imi treaca? Am mare frica de doctori...si nu am fost niciodata la un ginecolog. Am o mare teama.Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| LrsR a răspuns:

Fa cateva cure cu antiinflamatoare, cate 2-3/zi timp de cateva zile pe luna, faci pauza 10 si apoi repeti happy

| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1212 a răspuns:

Daca doresti sa nu risti bucuria de a deveni mama, sfatul meu e sa cauti un dr.Nu te teme ca nu patesti nimic rau daca mergi la consult.Ia pe cineva cu tine sa te incurajeze.Tratamentul luat fara sfatul unui medic iti poate face mai mult rau decat bine! Multa sanatate!