Hey imi pare rau pentru tine. cel mai "recomandat" sun ceaiurile de zmeura, ceaiurile cu lamaie si miere de albini. Bea un ceai fierbinte-cald o data pe ora. cam greu, de fapt :\ Bea niste septolete, ceva de supt, pentru gat. La fel iti poti masa gatul, piciorele ( zona talpii), pieptul si spatele cu niste unguiente special pentru raceli, pe baza de menta etc. Dupa aia te culci in patul cald si te invelesti Cel mai bine e sa stai in pat si sa nu faci eforturi fizice, sa nu ai stresuri daca cauti remedii "nemedicamentoase" bafta
Bună.
Ceai de lămâie (la un litru de apă clocotită pui o lămâie spălată și taiată cuburi sau felii, cu coajă) și îndulcit cu miere naturală de albine.
Pa, pa.
Paine prajita cu usturoi. Cel mai sigur si rapid leac. Stai in ziua respectiva in casa, dar a doua zi esti fresh. Si nu fi zgarcita cu usturoiul.
Buna
Pai...in primul rand nu trebuie sa stai tolanita in pat toata ziua.Gaseste un mod in care sa faci putina miscare
Apoi, poti sa bei ceai de menta, si eventual sa faci infuzie cu aburii de ceai de menta
Nu stiu ce sa-ti mai zic...Eu asa procedez cand sunt racita, dar recunosc, iau si pastile...
Mama ta sigur o sa stie cum sa te ajute.
Multa sanatate.Bye!>
FireAngel întreabă:
misauratcuviata întreabă: