Sunt si eu fata si am patit asta cu cel mai bun prieten. Iti garantez 100% ca te place. Ii este extrem de greu sa recunoasca, deoarece ii este teama sa nu stricati prietenia si din cauza asta nu a avut curaj sa recunoasca, asa ca a negat.
Da te place. Poate ca asteapta sa ii spui tu sau nu te place dar nici sa fii cu alta nu ii convine, nici vrajitoarele vrajitoarelor nu pot ghici ce gandeste o fata.
Tu o placi pe prietena ta cea mai buna?
Daca da, incearca sa te apropii mai mult de ea, rupe granitele prieteniei: ia-o in brate mai tandru decat ar face asta un prieten...
Tu esti culmea. Vrei sa fie o bruta ( sa rupa granitele prieteniei" si dupa sa fie tandru. Ori alba ori neagra, gri nu prea merge.
Ager e cugantul potrivit
E evident ca te place, doar nu are curaj sa iti spuna in fata. Daca o placi si tu, poti incerca sa faci primul pas, in cel mai rau caz nu te place si doar ii place sa se poarte urat cu prietenele tale . Putin probabil, totusi.
O fata nu isi manifesta sentimentele direct fata de Un baiat pe care îl place...ea pur si simplu face diferite gesturi pentru
Asi arata afectiunea fata de tine
Cum a fost cu gelozia
Ea tine la tine te place
Dar îi este foarte greu sa iti spuna asta
Îi este teama de ce vei spune tu..cum vei reactiona la acest lucru
Este geloasa si spune ca nu te place
Pentru a-si ascunde sentimentele fata de tine
Îi este teama sa.ti spuna asa sunt fetele mai rusinoase si timide la acest subiect
Meh.
Nu cred ca te pace.
Asa sunt si eu.
De fiecare data cand o tipa se da la bff imi vine sa-i trag palme)
E un fel de sentiment ca in locul ei o sa ajunga iubita ta.